Itchi iPad standaard

trendy in massief hout

Functionaliteit en een trendy vormgeving gaan samen in de nieuwe iPad standaard Itchi. De unieke standaard is uitgevoerd in massief hout en heeft een tijdloze uitstraling die in elk eigentijds interieur past.

De Itchi is bedoeld als standaard voor de iPad, maar ook zonder iPad is de Itchi een krachtig object. Door het mooie, robuuste design is de houten standaard een waar kunstwerk in huis of op kantoor. De Itchi is in drie houtsoorten uitgevoerd, die het object ieder hun eigen speciale structuur en kleur geven. Hout is een natuurlijk materiaal waardoor elk exemplaar uniek is. De iPad standaard is afgewerkt met een natuurlijke olie, waardoor hij in het gebruik alleen maar mooier wordt.

De Itchi is een ontwerp van studio Blick. Het ontwerpbureau is ontstaan vanuit de samenwerking van een ambachtelijke meubelmaker en een interieurontwerper. Verrassend frisse ontwerpideeën in uitvoeringen van hoogwaardige, veelal houten materialen kenmerken de collectie van dit tweetal. In de Itchi zijn deze kenmerken terug te vinden: een praktisch bruikbaar en tevens fraai ontwerp in een duurzame massieve houtsoort met FSC keurmerk.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist