Introductie Braun Audio

na bijna dertig jaar terug op de audiomarkt

Braun Audio keert na bijna dertig jaar terug op de audiomarkt met een moderne remake van zijn iconische, klassieke LE-luidsprekers uit 1959. De hernieuwde LE-range bestaat uit drie slimme hifi-luidsprekers – LE01, LE02 en LE03 – en bijbehorende Braun Audio-app. De speakers hebben uiteraard multiroom-functionaliteit en kunnen draadloos als stereopaar worden gekoppeld. Plaats je ze in staande positie – met vloerstandaarden of muurbeugels –, dan kun je ze instellen als stereopaar, waarbij elke luidspreker één audiokanaal weergeeft (links of rechts).

De nieuwe luidsprekers zijn van 1 t/m 6 oktober te zien op de Braun Stand 10.114 in Hal 10. Wees van harte welkom om de speakers uit eerste hand te ervaren.

Het LE-gamma werd in 1959 ontworpen door Dieter Rams. Met de geheel hernieuwde serie LE-speakers bouwt Braun Audio voort op het tijdloze, minimalistische ontwerp van toen, met de toevoeging van technologieën van nu. De Braun Audio experts vertellen er graag meer over.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist