Home Cinema modules

compleet ingerichte thuisbioscoop

Elke filmliefhebber kan nu vol overgave genieten in de bioscoop in eigen huis, compleet met spectaculair surround geluid, comfortabele fauteuils en een levensgroot projectiescherm.
In uw eigen omgeving, omringd door uw gezin of vrienden, een stap zetten uit de alledaagse werkelijkheid in een sfeer van ontspannen genieten!Home Cinema Modules biedt de mogelijkheid om een ruimte vanaf 3x3 meter te transformeren tot de thuisbioscoop van uw dromen. Uw slaapkamer, zolderruimte of garage krijgt een nieuwe uitstraling als moderne bioscoop of als het antieke filmpaleis uit de vijftiger jaren. Met één druk op de knop worden de gordijnen geopend en de verlichting zachtjes gedimd.
HomeCinemaModules levert complete en betaalbare, modulaire thuisbioscooppakketten in diverse stijlen en kleuren. De pakketten ‘Master' en ‘Renaissance' bevatten standaard alle onderdelen die nodig zijn om een bioscoop te realiseren in een stijl die in uw woonomgeving past met de sfeer waarnaar u op zoek bent.Hometheater zitmeubilair, dat varieert van plaatsbesparende, traditionele bioscoopstoelen tot luxueuze elektrisch verstelbare fauteuils, biedt u het comfort waardoor uw huisbioscoop een thuisbioscoop wordt! De fauteuils van HomeCinemaModules combineren urenlang kijk- en luistergenot met zitcomfort! Ontspannen genieten van uw lievelingsfilms dankzij comfort in uw thuisbioscoop of televisiekamer. Comfort en functionaliteit hebben de boventoon gevoerd bij het ontwerp van de fauteuils van HomeCinemaModules. Comfort, techniek, ergonomisch design en een uitstraling die bij u past, maken deze fauteuils bijzonder geschikt voor vele uren zit-, kijk- en luistergenot!Een compleet ingerichte thuisbioscoop of het luxe comfort van onze seating solutions; HomeCinemaModules brengt dromen tot leven.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Home Cinema modules?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist