Harman Kardon speakerbar

genieten van een bioscoopgevoel

Omdat de meeste homecinema-installaties meestal uit vijf luidsprekers, één of twee subwoofers en een enorme hoeveelheid luidsprekerkabels bestaan, schrikt het de meeste mensen af om deze aan te schaffen.

Maar met het Harman Kardon® speakerbar, de SB 16, kan iedereen nu voortaan genieten van prachtig, krachtig en dynamisch geluid tijdens het kijken van een film, voor het ultieme bioscoopgevoel.

De SB 16 sound bar is elegant, simpel en bestaat slechts uit elementen. Eén enkele versterkte luidsprekerunit die rechtstreeks aan te sluiten is op de televisie, DVD-speler of gameconsole en één enkele draadloze subwoofer die op elke gewenste plek in de kamer te plaatsen is. De SB 16 biedt uitmuntende geluidskwaliteit, zowel bij traditionele stereoweergave als bij realistisch 3D-surroundgeluid, met een minimale hoeveelheid componenten en zonder kabels in het zicht.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist