Harman Kardon home entertainment

BDS x70 serie

Harman Kardon kondigt een nieuwe serie van haar paradepaardje aan, de BDS x70. Dit alles-in-één 3D Blu-ray Disc home cinema systeem, biedt het beste van aparte elementen in één discreet en elegant toestel. Ontdek dit en de andere nieuwigheden van Harman International tijdens IFA, 2-7 september in Berlijn.De BDS x70 bestaat uit zes modellen, inclusief de 2.1 kanaals BDS 370 en de BDS 470, de 3.1 kanaals BDS 670 en de 5.1 kanaals BDS 770, BDS 776 (witte BDS unit met witte speakers) en BDS 870, die een opmerkelijke combinatie van prestaties en design voor elk huishouden bieden.

In navolging op het succes van de vorige reeks, heeft Harman Kardon haar BDS x70 vernieuwd met 3D Blu-ray Disc ondersteuning, waardoor, mits het gebruik van een compatibel TV toestel, gebruikers zich volledig kunnen onderdompelen in een intense 3D-ervaring.

Met een in het oog springende look, is de BDS x70 de perfecte partner voor elke flat screen TV. De drie HDMI 1.4a video inputs kunnen namelijk dienst doen als hub voor talrijke entertainment bronnen zoals externe settop boxes of games consoles. De HDMI 1.4a output draagt zorg voor al het beeld en geluid naar de TV van deze entertainment bronnen.

Daarnaast, doet de Bridge IIIp, verkrijgbaar in optie, dienst als docking station en kan muziek afkomstig van de iPod, iPhone rechtstreeks via het systeem gespeeld, gecontroleerd of geladen worden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist