Harman Kardon home cinemasystemen

BDS Blu-ray

Onder het motto, "Platte TV's hoeven niet plat te klinken" wil Harman de consument bewust maken van het feit dat TV's steeds platter worden en het geluid dus steeds minder van kwaliteit is. Nu 'home parties' en 'cooking parties' weer helemaal 'hot' zijn, biedt Harman Kardon met de BDS home cinemasystemen, een unieke film- en muziekervaring voor een onvergetelijke avond.Hollywood in de huiskamer
Voorzien van een A/V receiver met Blu-ray en speakers van hoogwaardige kwaliteit, is de BDS home cinema een "alles-in-één systeem" dat een realistische beeldweergave biedt met een uitzonderlijke akoestiek. Sommige modellen beschikken over twee USB-poorten waardoor je je favoriete muziek kan beluisteren en je video's of films kan bekijken vanaf een USB stick of USB harde schijf. De BDS systemen spelen niet alleen BluRay af, maar ook al je oude DVD's en CD's in perfect weergave.

De nieuwe BDS collectie van Harman Kardon brengt een intense geluids- en beeldervaring net alsof je je in de bioscoop of concertgebouw bevindt, zonder dat je je hoeft verplaatsen. De BDS zal het hart van menig filmliefhebber sneller doen slaan.

Lekker genesteld op de bank
De BSD series worden geleverd met een "learnable remote" wat inhoudt dat je al je andere afstandsbedieningen kan vervangen door deze van de BDS. Want geef toe, eenmaal lekker genesteld op de bank wil je liever niet meer opstaan!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist