Harman Kardon audio systeem

MAS 101

Harman Kardon® lanceert haar nieuwe audio systeem MAS 101: hoogwaardige kwaliteit, verpakt in een stijlvolle en compacte unit.Compact formaat, overweldigend geluid

Voor diegene die op het gebied van audio prestaties, connectiviteit en features, niet langer tevreden is met een simpele iPod of iPhone dock, is dit stereo systeem de perfecte aanwinst voor elke kamer in huis.

Door haar formaat, past de MAS 101 gemakkelijk op de boekenkastplank en is het bovendien een luxe aanvulling op elk interieur.

Het entertainment systeem MAS 101 beschikt niet alleen over een geïntegreerde versterker, radiotuner en wekker, maar kan ook cd, MP3 en WMA afspelen. In combinatie met het 'Bridge III-dock' van Harman Kardon is het systeem ook geschikt voor gebruik met iPod, iPhone, Blu-ray Disc player en games console (via de twee USB-ingangen), een phono-ingang en AUX-ingangen voor het aansluiten van andere geluidssystemen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist