Harman Kardon

Citation ONE in Dusty Pink en Royal Blue

Het Scandinavische design van de Citation Serie, die zich kenmerkt door eenvoud, minimalisme en natuurlijke materialen zijn maar liefst in twee nieuwe kleuren beschikbaar. Naast de grijze en zwarte opties, kun je nu ook je favoriete beats op de Dusty Pink en de Royal Blue afspelen.

De Citation ONE serie biedt zowel verbazingwekkend geluid als een verfijnd design. De vuilafstotende en vlamvertragende stof van de Citation Serie is speciaal voor Harman Kardon ontworpen door Kvadrat, Europa’s meest toonaangevende producent van design textiel. De mix van verschillende tinten in de gemengde wollen stof geeft het ontwerp een natuurlijk gevoel.

"De Citation ONE Dusty Pink en Royal Blue kleuren zijn geselecteerd omdat ze twee van de meest populaire interieur kleuren van dit moment zijn”, zegt Alexander Demin, Director Industrial Design bij HARMAN

De Citation One is eenvoudig in gebruik en geeft dankzij de Google Assistent antwoord op al je vragen. De Citation ONE biedt ook de mogelijkheid om Citation-luidsprekers toe te voegen - via je smartphone verschillende muziek streamen in elke kamer van het huis is nog nooit zo makkelijk geweest. Met Apple AirPlay 2-ondersteuning kun je nu ook draadloos muziek streamen vanaf een iOS-apparaat, Apple TV, HomePod of door het gewoonweg Siri te vragen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist