Geneva’s Sound Systems

Model S

De modelnamen van Geneva's Sound Systems deden het al vermoeden - en inderdaad: de Zwitserse bouwers hadden nog een kleine Geneva in petto. En wat voor een! De Model S is de Smart van de familie. Met de S van de Sound die z'n formaat ruimschoots overstijgt, van de Smile die hij tevoorschijn tovert, van het kamerbrede Stereobeeld uit de enkele behuizing met z'n ingebouwde speakers, van het Stijlvolle design en van z'n Slimme, gemotoriseerde PowerDock voor uw iPod of iPhone. De PowerDock sluit automatisch als u uw iPod of iPhone uitneemt, zodat de kwetsbare connector veilig is. Om de PowerDock weer tevoorschijn te toveren, hoeft u de S slechts aan te raken. Net zo slim is de gloednieuwe TouchLight bediening: zodra uw hand in de buurt komt, lichten de onzichtbaar in de bovenzijde van de S weggewerkte bedieningselementen discreet op.

 

Natuurlijk staat de S ook gewoon voor de kleinste uitvoering van de succesvolle Geneva's met hun Spectaculaire EmbracingSound technologie. Geen losse luidsprekers, dus ook geen luidsprekerkabels meer. Met zijn bescheiden afmetingen (23,5 x 22 x 17,6 cm) en zijn ingebouwde digitale wekker is de S een ideaal Stereosysteem voor de slaapkamer. Ook elders is hij uitstekend inzetbaar, van Studio tot Serre. Vanzelfsprekend beschikt de S over een uitstekende FM-tuner en een royaal op z'n taak berekende versterker. De meegeleverde afstandsbediening werkt natuurlijk ook op uw iPhone of iPod, en in aansluitmogelijkheden voor een externe antenne, een cd-speler of een andere klankbron is voorzien.

Geneva wordt wereldwijd geroemd om z'n perfecte balans tussen klank, eenvoud en stijl.
Kleuren: hoogglans rood, zwart of wit.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist