Geneva XXL wireless

Mooier kan muziek niet klinken

Het gerenommeerde Zwitserse merk Geneva, in Nederland vertegenwoordigd door Audiac Living, lanceert de Geneva XXL wireless: een compleet design muzieksysteem in een stijlvolle behuizing. Geneva producten kenmerken zich door hun hoge geluidskwaliteit verpakt in een uniek en eenvoudig ontwerp. De XXL wireless is onder andere geschikt als tv-meubel, side-table waarin ook nog ruimte is voor een DVD/Blu ray speler en DVD’s.

“Mooier kan geluid niet klinken” heeft vanzelfsprekend ook betrekking op de vormgeving. Dit strak vormgegeven meubel is een compleet muzieksysteem dat in ieder interieur past.

Voor de bediening van de Geneva XXL wireless hoef je geen hifi-freak, DJ of technicus te zijn. Met slechts één stroomkabel kan direct worden genoten van muziek en daarmee ook stereobeleving uit één behuizing. De geluidsweergave verandert de huiskamer in een concertzaal.

EmbracingSound-technologie
Daarnaast is de techniek van de XXL nu verder geoptimaliseerd en bevat een BlueTooth ontvanger, Airplay en een digitale radio, bovendien is de EmbracingSound-technologie verbeterd. Het audiosysteem heeft een sterk signaal waardoor je als het ware wordt omringd door het geluid en er geen extra luidspreker in de hoeken van de kamer nodig zijn. Voor de muziekliefhebber betekent dit muziekbeleving in optima forma en een toevoeging op hedendaagse muziekbronnen zoals draadloos streamen van Spotify, Deezer, internet radio, enz. Via je smartphone of tablet kan muziek draadloos worden afgespeeld.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist