Gecko Sound Speakers

Een zomer vol muziek

Telco Accessories B.V., moederbedrijf van mobiele accessoires merken Xtorm en Gecko Covers, breidt uit met het nieuwe merk Gecko Sound. Gecko Sound biedt compacte en robuuste outdoor speakers met een verrassend goede geluidskwaliteit. Hiermee voorziet Gecko Sound de outdoor branche in de vraag naar betaalbare kwalitatieve speakers.

Assortiment
Gecko Sound heeft op dit moment twee verschillende Bluetooth Speakers in het assortiment; Speaker Square 5 Watts en Speaker Rectangle 10 Watts. Beide Speakers hebben een ultra sterkte behuizing die de producten uiterst geschikt maken voor gebruik tijdens outdoor activiteiten.

Klaar voor outdoor gebruik
De Gecko Sound Speakers hebben een IP classificatie van 65, daardoor kunnen de Speakers ook zorgeloos gebruikt worden op het water of tijdens een fikse regenbui. Door middel van de meegeleverde karabijnhaak en bevestigingsbeugel wordt de Speaker gemakkelijk bevestigd aan bijvoorbeeld een tent of fiets.

Gecko Sound Speakers geven een krachtig en vol geluid. Met Gecko Sound zit je deze zomer nooit zonder muziek.

Over Gecko Sound
Het merk Gecko Sound is opgericht in 2017 en is onderdeel van het Nederlandse bedrijf Telco Accessories B.V., met het hoofdkantoor in Houten. Gecko Sound ontwerpt, produceert en verkoopt compacte Bluetooth Speakers. Gecko Sound onderscheidt zich door een uniek robuust design te combineren met uitstekende kwaliteit.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist