finite elemente Mirror 62

Muzieksysteem verborgen achter spiegel

Na de succesvolle lancering van de innovatieve Soundbooard Hohrizontal 51, introduceert finite elemente de Sound Mirror 62. De Duitse firma zet hiermee direct een nieuwe standaard op het gebied van het integreren van geluid.Wanneer je de Mirror 62 voor het eerst ervaart, heb je geen enkel idee waar het perfecte geluid vandaan komt. Des te groter is de verrassing als blijkt dat er een compleet muzieksysteem verborgen zit achter een spiegel. Mirror 62 combineert een uitmuntend geluid met een minimalistisch design.

De kern van de Mirror 62 is gebaseerd op de technologie van de Hohrizontal 51, maar geoptimaliseerd om plat aan de muur bevestigd te worden. Het resultaat is een verrassend krachtig en vol geluid. De muziek kan afgespeeld worden via een iPhone®, iPod® of andere apparaten via Bluetooth. Mirror 62 is het perfecte geluidsysteem voor in huis. Of het nu de woon-, bad-, slaap- of studeerkamer betreft. Er zijn drie verschillende formaten en de Mirror 62 is verkrijgbaat in zwart, wit, zilver of zelfs frameloos.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist