Epson EH-TW9000W

Ultieme Full HD 3D Wi-Fi projector

Ultieme HD-bioscoopervaring: Met de EH-TW9000W bekijkt u de allernieuwste kassuccessen uit Hollywood met heel andere ogen. Deze 1080p Full HD projector, die is voorzien van de nieuwste Epson-technologie, levert superieure kwaliteitsbeelden, rijke en diepe zwarttinten, en een indrukwekkend hoge contrastverhouding van 200.000:1. En dit alles wordt nog eens verbeterd door de 3LCD-technologie van Epson voor projecties met de levendigste, natuurlijkste kleuren die u buiten een bioscoopcomplex zult tegenkomen. Frame-interpolatie zorgt ervoor dat de flitsende actiescènes tijdens de film soepel en vloeiend verlopen.

Ultieme high-definition 3D-kijkervaring: Als u er bij uw bioscoopervaring nog eens een schepje bovenop wilt doen, kunt u met één druk op de knop gemakkelijk overschakelen op 3D-inhoud. Dankzij de unieke luminantieverbeteringstechnologie van Epson merkt u direct dat de 3D-inhoud helderder is dan bij veel andere Full HD 3D-thuisbioscoopprojectoren*1. Dankzij de van 240 Hz naar 480 Hz verdubbelde vernieuwingsfrequentie is de vertraging en black-out tussen de beelden voor het linker- en rechteroog duidelijk afgenomen. De resulterende 3D-beelden bieden meer kijkcomfort.

Haal het beste uit uw 3D-ervaring: De EH-TW9000W ondersteunt een breed scala aan actuele 3D-bronnen, zodat u kunt kiezen uit tal van catalogusfilms en programma's en het beste uit de 3D-mogelijkheden van uw projector kunt halen.

Flexibele installatie: De installatie van de EH-TW9000W is vereenvoudigd dankzij de brede lensverschuiving, krachtige zoomlens, handmatige horizontale schuifbalk en automatische verticale keystone-correctie. Met behulp van deze functies kan de projector in tal van posities worden opgesteld, zonder bijkomende hoge installatiekosten of compromissen op de kwaliteit van de projecties. De gecentreerde lens biedt brede lensverschuiving en uitgebreide zoommogelijkheden zodat u de projector eenvoudig kunt scherpstellen zonder dat de projectie vaag wordt of het beeld vervormt. In welke hoek de projector zelf ook hangt, u kunt het beeld met behulp van de keystone-correctie gemakkelijk uitlijnen en corrigeren.

Draadloze verbinding: De EH-TW9000W is ook een van de eerste thuisprojectoren met draadloze Full HD 3D-technologie*2. Blu-ray-spelers en laptops kunnen draadloos worden aangesloten. U kunt er ook voor kiezen uw niet-draadloze apparaten met HDMI-adapter aan te sluiten, zodat u van uw films kunt genieten zonder permanente installatie of lelijke kabels die kriskras door uw huis heen liggen.

Lichtrend. van wit en gekleurd licht van 2.400 lm200.000:1Wi-Fi-aansluitmogelijkheden3LCD Full HD-technologieUnieke Epson 3D-technologie

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist