Denon thuisbioscoop

Drie nieuwe netwerk-AV-receivers

Denon, wereldwijd toonaangevend fabrikant van hoogwaardige thuisbioscoopproducten, heeft vandaag drie nieuwe netwerk-AV-receivers gepresenteerd in zijn X-serie-productlijn: de AVR-X3300W,de AVR-X2300W en de AVR-X1300W. Deze drie nieuwe apparaten borduren voort op het overweldigende succes van de X-serie AV-receivermodellen van Denon, die inmiddels de vierde generatie heeft bereikt. Weer presenteert Denon de nieuwste toekomstbestendige functies, de beste gebruikersinterface in zijn soort en verder verbeterd Denon-geluid. Dit alles resulteert in buitengewone prestaties voor veeleisende audio- en videofans.


De AVR-X1300W: het volledig uitgeruste instapmodel voor de ultieme thuisbioscoop ervaring
De 7.2-kanaals netwerk-AV-receiver AVR-X1300W barst van de technologie van Denons top-AV-modellen. Zeven gescheiden kanalen leveren 145 watt elk en zorgen ervoor dat de luidsprekers een krachtig en beheerst geluid boordevol subtiele details aangeleverd krijgen. Voor een werkelijk meeslepende thuisbioscoopervaring is de AVR-X1300W uitgerust met Dolby Atmos voor een betoverend meerdimensionaal geluid via hoogteluidsprekers of Dolby Atmos-luidsprekers. De AVR-X1300W is bovendien geschikt voor DTS:X, waarmee ongeacht het aantal geïnstalleerde luidsprekers een meeslepend geluidsveld rondom de luisteraar wordt gecreëerd. Gebruikers kunnen daarnaast kiezen tussen Dolby Surround en DTS Neural:X-upmixers (via een update) voor het creëren van 3D-geluid via traditioneel Dolby- of DTS-materiaal.

De AVR-X1300W levert niet alleen de befaamde audiokwaliteit van Denon, maar is tevens voorzien van ingebouwde Bluetooth-ondersteuning voor het streamen van muziek vanaf een smartphone, en WiFi om moeiteloos verbinding te maken met thuisnetwerken. Een dubbele antenne en dual-bandondersteuning zorgen zelfs in een omgeving met druk WiFi-verkeer voor een sterk netwerksignaal. Eenmaal
verbonden biedt de AVR-X1300W toegang tot een letterlijk onbeperkt aantal muziekbronnen en afspeelmogelijkheden, waaronder Apple AirPlay, NAS-opslag, internetradio en Spotify Connect (abonnement vereist). Audiobestanden met hoge resolutie zoals FLAC, AIFF en DSD (maar liefst tot 5,6 MHz) worden ook ondersteund en met onberispelijke geluidskwaliteit afgespeeld. Voor ultiem gebruiksgemak is het systeem aan de voorzijde voorzien van een USB-poort voor aansluiting van een USB-opslagapparaat, of van een iDevice voor gelijktijdig afspelen en opladen.

De AVR-X1300W is met het oog op de toekomst gebouwd en zit boordevol geavanceerde functies, zoals compatibiliteit met de nieuwste HDMI 2.0a-specificatie en HDCP 2.2 op alle ingangen, nodig voor 4k Ultra HD
kopieerbeveiligde content. Zes HDMI-ingangen, waarvan er één handig op het voorpaneel is geplaatst, zijn ruim voldoende voor het aansluiten van moderne HDMI-apparaten zoals Blu-rayspelers, spelcomputers en settopboxen. De AVR ondersteunt verder full-rate 4k Ultra HD inclusief 4:4:4-Pure Color volledige resolutie subsampling passthrough, HDR (High Dynamic Range) en BT.2020.

De AVR-X2300W: de keuze van veeleisende en toch prijsbewuste liefhebbers.
De AVR-X2300W deelt dezelfde waarden en heeft dezelfde functies als zijn broertje. Het apparaat is voorzien van een eindversterker met verbeterde geluidsweergave en 150 W per kanaal voor nog meer drijfkracht. Met in totaal 8 HDMI-ingangen en 2 HDMI-uitgangen kan deze AVR moeiteloos vrijwel elk HDMI-apparaat aan dat ooit voor thuisgebruik is aangewend. De geavanceerde videoprocessorcomponent kan alle HDMI-bronnen, zoals DVD's, upscalen tot 1080p of zelfs 4k Ultra HD-resolutie, voor een loepzuiver beeld. De Imaging Science Foundation voor beeldkwaliteit heeft de AVR-X2300W gecertificeerd en het apparaat is voorzien van alle geavanceerde ISFccc-bedieningselementen voor videokalibratie. De uitgebreidere reeks ingangen, controleopties en een voorversterker voor een tweede zone maakt van de AVR-X2300W een uiterst
veelzijdig, zeer aantrekkelijk geprijsd AV-apparaat.

AVR-X3300W: de volwassen thuisbioscoop voor gevorderde gebruikers.
De nieuwe AVR-X3300W is met 180 W per kanaal verreweg de uitblinker van de nieuwkomers in de X-serie. In staat om zelfs grote kamers te vullen met krachtig en toch gedetailleerd Denongeluid. De video-engine is opnieuw verbeterd en kan zelfs oude analoge bronnen converteren en transcoderen naar 4k Ultra HD 50/60 Hz-resolutie voor de ultieme kijkervaring. Via de twee HDMI-uitgangen kunnen verschillende programmabronnen worden aangesloten, dus gebruikers kunnen in de ene kamer genieten van een surroundfilm, en in de andere van een apart stereoprogramma met videoweergave vanuit een andere bron.
Het 7.2-kanaals pre-out-gedeelte, de RS-232-poort en de flexibele versterkingstoewijzing maken zelfs een ingewikkelde installatie op maat van multi-zonegeluid en domotica mogelijk.

De nieuwe AV-receivers zijn weer een nieuwe stap in de zeer goed ontvangen X-serie van Denon, die in elke prijsklasse perfect inspeelt op de individuele vraag van vandaag de dag naar entertainment en aansluitmogelijkheden. Voor het regelen van alle functies is er de Denon 2016 AVR Remote App voor iOS- en Android-apparaten en de Kindle Fire. Maar het gaat niet alleen over specificaties. Met de exclusieve Denon Setup Assistant en de verkorte installatiehandleiding kan de Denon AV-receiver snel en eenvoudig worden ingesteld. Het Audyssey MultEQ XT-systeem (voor de AVR-X3300W zelfs MultEQ XT32) voor het automatisch meten van en afstemmen op de akoestiek in de kamer, stemt de geïnstalleerde luidsprekers af op de akoestiek van de desbetreffende kamer, voor de meest vloeiende en natuurlijke toonbalans. Audyssey Dynamic Volume biedt real-time volumeregeling en Audyssey Dynamic EQ verbetert de surround-weergave van het systeem bij lage volumes. Deze combinatie zorgt voor een moeiteloze installatie en bediening.

De AVR-X3300W is vanaf augustus verkrijgbaar; de AVR-X2300W en de AVR-X1300W komen in juni al op de markt.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist