Denon soundbar DHT-S514

Groots geluid voor een dun scherm

Denon, een van 's werelds meest vooraanstaande fabrikanten van hoogwaardige home-entertainmentproducten, kondigt vandaag een nieuwe en elegante soundbar met draadloze subwoofer aan. Naarmate flatscreen-tv's met hoge definitie almaar dunner worden, wordt het voor fabrikanten steeds lastiger om een behoorlijke geluidskwaliteit te garanderen uit almaar kleinere interne speakers. De
supergeavanceerde Denon DHT-S514 tv-soundbar met eenvoudige HDMI- en plug-andplay-aansluiting via Bluetooth, levert optimaal ruimtelijk geluid in combinatie met flatscreens. Dankzij de HDMI ARC-functionaliteit (Audio Return Channel) kan de DHTS514 ook het geluid afspelen vanaf andere audio-videoapparaten die via HDMI op de tv zijn aangesloten. Denons Virtual Surround-verwerking en draadloze subwoofer staan garant voor een fenomenaal geluid, zowel vanuit de tv als andere muziekbronnen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist