Denon netwerkaudiospeler

DNP-730AE

Denon, een van 's werelds meest vooraanstaande fabrikanten van hoogwaardige home-entertainmentproducten, introduceert vandaag de nieuwe DNP-730AE netwerkaudiospeler met vrijwel onbeperkte afspeelmogelijkheden. Bij aansluiting van de DNP-730AE op een stereoversterker stream je via het netwerk probleemloos een enorm aanbod aan audio naar je favoriete hifi-systeem.

Dankzij de geïntegreerde draadloze WiFi-technologie maakt de DNP-730AE verbinding met internet via je thuisnetwerk, en opent zo de deur naar een geheel nieuwe wereld aan internetradiozenders. Bovendien kun je muziek streamen vanaf de abonnementservice Spotify via het nieuwe Spotify Connect-programma. Met AirPlay luister je draadloos naar je favoriete nummers vanaf je draagbare iOS-apparaat, zoals een iPhone, iPod touch of iPad. De DLNA 1.5-certificering stelt je in staat via je thuisnetwerk met een kabel of draadloos verbinding te maken met je pc of Mac voor extra streamingopties.

Via het USB-geheugen of een netwerkverbinding kan de DNP-730AE nagenoeg ieder digitaal audioformaat weergeven. De lijst met af te spelen typen omvat lossy formaten (met kwaliteitsverlies) zoals MP3, WMA en AAC, maar ook lossless formaten (zonder kwaliteitsverlies) zoals ALAC, AIFF, WAV en FLAC HD (tot 24 bits, 192 kHz). De DNP-730AE kan zelfs DSD-bestanden (2,8 MHz- en 5,6 MHz-resolutie) afspelen via DLNA. DSD raakt wereldwijd steeds meer in trek bij audiofiele luisteraars. Ook de gapless afspeelfunctie zonder tussenruimte is beschikbaar voor DSD-, WAV-, FLAC-, AIFF- en ALAC-bestanden.

Bij het selecteren van de onderdelen van de DNP-730AE hebben Denons audiotechnici zeer grondige luistertests ingezet om zo de best mogelijke geluidskwaliteit te behalen. Het systeem is voorzien van een PCM1795 hoge-precisie 32-bits, 192 kHz D/A-omvormer van Burr Brown die ook in Denons eersteklas cd-spelers wordt toegepast. Met deze omvormer krijg je zelfs de meest minutieuze details in de muziek te horen met een opmerkelijke helderheid, waaronder de akoestische resonantie van concertzalen. De signaalwegen zijn zo eenvoudig en recht mogelijk gehouden voor een zo zuiver mogelijke geluidsweergave. Door deze wegen kort te houden wordt de ruis in de audioschakelingen tot een minimum beperkt. Bovendien is er jitterreductie toegepast voor een nog nauwkeurigere en zuiverdere weergave.

Voor het ultieme gemak sluit je je Apple iPod, iPod touch of iPhone aan op de DNP-730AE via de USB-poort in het voorpaneel. Vervolgens laad je je apparaat op terwijl je naar je lievelingsnummers luistert. Het drieregelige OLED-display geeft alle informatie bijzonder helder en duidelijk weer. Met Denons HiFi Remote App zijn de functies op de DNP-730AE in een handomdraai te bedienen. Deze Remote App is beschikbaar voor Apple- en Android-apparaten. Met behulp van de App kun je zelfs bepaalde versterkers en cd-spelers van Denon via de DNP bedienen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist