Denon netwerkaudio-/videostreaming

Link HD plus

Denon, een van 's werelds belangrijkste producenten van hoogwaardige home entertainment-producten, heeft onlangs de DBT-3313UD gelanceerd, een kwalitatief hoogstaande 3D Blu-rayspeler van onwankelbare kwaliteit en een verbluffende veelzijdigheid. Met een ontwerp gebaseerd op de AV-Art serie van dit jaar is deze nieuwkomer uitgerust met de unieke technologische oplossingen van Denon voor een ultieme home theatre-ervaring waar zelfs de meest kieskeurige gebruiker zijn hart aan kan ophalen. Het meest opvallende pluspunt in de DBT-3313UD is de uitzonderlijke Denon Link HD-functionaliteit die jitter zo veel mogelijk reduceert, waardoor de speler perfect te combineren is met de onlangs geïntroduceerde AVR-3313.

Als het meest toonaangevende model in het Denon-assortiment geeft deze universele discspeler - die overigens Blu-raydiscs, DVD's, Super Audio CD's, CD's en netwerkbronnen ondersteunt - gebruikers toegang tot hun complete mediabibliotheek in hoogwaardige audio- en beeldkwaliteit. Dit hoge kwaliteitsniveau kan worden bereikt dankzij unieke Denon-technologieën, waaronder de Direct Mechanical Ground-constructie of het volledig afgeschermde SVH-loopwerk met aluminium bovenplaat en dubbele assen die interne en externe trillingen en elektromagnetische ruis onderdrukken, waardoor de disc met hoge precisie kan worden afgespeeld. Naast de schat aan discformaten die het systeem kan afspelen, ondersteunt de DBT-3313UD videostreaming van online-content zoals YouTube en Netflix. Daarnaast is het mogelijk om muziek (MP3 en WMA tot FLAC HD 24-bits/192 kHz), foto's en videobestanden (inclusief DivX HD) af te spelen vanaf een op het netwerk aangesloten apparaat, zoals een pc of NAS (aangesloten opslagapparatuur). Dit alles in een kwalitatief uitzonderlijk hoge beeld- en geluidskwaliteit. De veelzijdigheid en kwaliteit van het systeem worden nog verder bevorderd door een dubbele HDMI-uitgang voor het scheiden van audio en video of voor het gelijktijdig aansluiten van twee elementen. Met het oog op de gebruiksvriendelijkheid kun je de speler bedienen via de Denon Remote App in combinatie met een Denon AV-receiver uit de 2012/2013-serie.

De Denon Link HD-technologie zal het hart van menig audioliefhebber sneller doen kloppen. Eenmaal aangesloten op een AVR-3313 levert de DBT-3313UD een nog strakker gedefinieerd geluid en een prachtig ruimtelijk 3D-klankbeeld. De masterclocks op de twee systemen worden gesynchroniseerd via Denon Link HD om de geïntegreerde schakelingen nagenoeg jittervrij te houden. Bij een digitale signaaloverdracht via een conventionele HDMI-aansluiting worden de geïntegreerde schakelingen aangestuurd door gescheiden kloksignalen, waardoor er veel jitter veroorzaakt wordt en er resolutie in het geluid verloren gaat. Denon Link HD is niet alleen geschikt voor Blu-raydiscs, maar voor alle HDMI digitale uitgangssignalen, inclusief DVD, DVD Audio, Super Audio CD, muziek-CD en gestreamde muziek vanaf een netwerk.

Denon loopt voorop in het terugdringen van onnodig energieverbruik. Het standby-stroomverbruik is dan ook opnieuw aanzienlijk gereduceerd. Bovendien zijn alle nieuwe producten nu uitgerust met een automatische uitschakelfunctie voor een nog grotere energiebesparing, zoals het nieuwe Denon-ecologo aantoont.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist