Denon muzieksysteem

CEOL N9 en CEOL Piccolo N4

Denon, een van 's werelds meest vooraanstaande fabrikanten van hoogwaardige home-entertainmentproducten, kondigt vandaag vol enthousiasme de introductie aan van zijn nieuwste generatie – meermaals bekroonde – lifestyle-gerichte netwerkmuzieksystemen. De nieuwe CEOL en CEOL Piccolo hebben een prachtig strak en compact minimalistisch design, en kunnen kwalitatief hoogstaande content weergeven vanaf nagenoeg iedere denkbare audiobron. En dat alles eventueel te bedienen via een bijzonder coole app.


Met het nieuwe lifestyle-gerichte CEOL cd-muzieksysteem streamen gebruikers via WiFi, Ethernet, Bluetooth® en USB, moeiteloos muziek met hoge definitie vanaf harde schijven, computers, mobiele apparaten en internet. De CEOL biedt bovendien ondersteuning voor Spotify® Connect, internetradio, FM/AM-radio, en is voorzien van een cd-speler. Al deze supergeavanceerde technologische snufjes smelten naadloos samen in een opvallend compact, nieuw minimalistisch ontwerp. De bedieningsknoppen zijn verwerkt in het strakke, dubbellaags acryl bovenpaneel. Daarnaast is het systeem uiteraard ook te bedienen via de net zo handige nieuwe app.

De CEOL biedt via je thuisnetwerk toegang tot je muziekverzameling, waar je die ook hebt opgeslagen: op je computer, netwerkschijf of mobiele apparaat. Dankzij de geïntegreerde WiFi-functionaliteit en de Ethernetaansluiting ondersteunt de CEOL via het thuisnetwerk AirPlay® en lossless streaming van muziekbestanden met hoge definitie (FLAC HD/WAV/AIFF/ ALAC). De CEOL ondersteunt bovendien Bluetooth®-streaming met NFC-koppeling, het streamen van de online muziekservice Spotify® Connect, internetradio, en FM/AM-radio. De cd-speler kan alle gebruikelijke cd-formaten en bestandstypen aan. De USB-poort aan de voorzijde is geschikt voor aansluiting van een iPhone, iPod (met continu opladen van de batterij, zelfs in stand-bymodus), USB-geheugen en USB-HDD. Dankzij de digitale optische ingangen (twee) en analoge audio-ingangen aan de achterzijde sluit je probleemloos een digitale tv en vrijwel ieder ander willekeurig audioapparaat aan.

De CEOL maakt gebruik van Denons alom bejubelde digitale versterker en voorziet de gloednieuwe tweeweg-speakers van een vermogen van wel 65 watt per kanaal, met als resultaat een kamervullend geluid van hifi-kwaliteit. Het spectaculaire minimalistische ontwerp is voorzien van een tweelaags acryl bovenpaneel. De bedieningsknoppen zijn praktisch gepositioneerd voor plaatsing op een plank of tafel. Het systeem is ook volledig te bedienen via de Denon Hi-Fi Remote App voor iOS- en Android-apparaten.

Het lifestyle-gerichte, ultracompacte CEOL Piccolo (N4) netwerkmuzieksysteem is dankzij het moderne en minimalistische ontwerp een fraaie aanwinst voor iedere kamer in huis. Ondanks het compacte formaat kan dit prachtige Piccolo-systeem via WiFi, Ethernet, Bluetooth® en USB, probleemloos muziek met hoge definitie streamen vanaf harde schijven, computers, mobiele apparaten en internet. De CEOL Piccolo ondersteunt bovendien Spotify® Connect en internetradio. Deze functies zijn eenvoudig te bedienen, ofwel via de knoppen op het bovenpaneel voor plaatsing op een bureau, tafel of plank, ofwel via onze slimme nieuwe app.

De CEOL Piccolo biedt via je internetverbinding thuis toegang tot je muziekverzameling, waar je die ook hebt opgeslagen: op je computer, netwerkschijf of mobiele apparaat. Dankzij de geïntegreerde WiFi-functionaliteit en de Ethernetaansluiting ondersteunt de CEOL Piccolo via het thuisnetwerk AirPlay® en lossless streaming van muziekbestanden met hoge definitie (FLAC HD/WAV/AIFF/ ALAC). De Piccolo ondersteunt bovendien Bluetooth®-streaming met NFC-koppeling, het streamen van de online muziekservice Spotify® Connect, en internetradio. De USB-poort aan de voorzijde is geschikt voor aansluiting van een iPhone, iPod (met continu opladen van de batterij, zelfs in stand-bymodus), USB-geheugen en USB-HDD. Dankzij de digitale optische ingangen en analoge audio-ingangen aan de achterzijde sluit je probleemloos een digitale tv en vrijwel ieder ander willekeurig audioapparaat aan.

Ondanks het superkleine formaat voorziet de CEOL Piccolo de gloednieuwe tweeweg-speakers van een vermogen van 40 watt per kanaal, met als resultaat een kamervullend geluid van fantastische kwaliteit. Het minimalistische ontwerp omvat een acryl bovenpaneel met goed bereikbare bedieningsknoppen voor plaatsing op een plank of tafel. Het systeem is ook volledig te bedienen via de Denon Hi-Fi Remote App voor iOS- en Android-apparaten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist