Denon luidsprekerdocks

Cocoon

Denon, een van 's werelds meest vooraanstaande fabrikanten van hoogwaardige home entertainmentproducten begeeft zich op de markt van de luidsprekerdocks. Het nieuwe productassortiment "Cocoon" zet alle zintuigen op scherp.Een fantastisch design, geweldige uitstraling en uitzonderlijke geluidskwaliteit. Deze zomer introduceert Denon de Cocoon Home en Cocoon Portable, twee luidsprekerdocks die niet alleen optimaal luistergenot leveren maar bovendien nieuwe invulling geven aan het moderne muziekstreaming. Denon is uiteraard niet de eerste aanbieder op de markt, maar wel degelijk de eerste die een geheel nieuwe standaard introduceert. Het unieke design en een uitgebreide serie intelligente functies, in combinatie met de befaamde audiokwaliteit van Denon, tovert deze luidsprekerdock om in een compleet, modern mediasysteem. De Cocoon brengt muziek tot leven en nodigt de gebruiker uit samen met ons de toekomst in te stappen.

Een briljant stukje design
De naam "Cocoon" verwijst vanzelfsprekend naar de vorm van het apparaat. De uitstraling alleen al levert meerwaarde aan elk interieur. Het mooie en aantrekkelijke driedimensionale ontwerp is een echte blikvanger. De absolute tegenpool van de gebruikelijke HiFi black boxes die niemand tegenwoordig nog in zijn leefomgeving wil zien. De Cocoon is een dierbaar, stijlvol bezit, en het krachtige ontwerp met bijpassende sprekende kleuren zijn een aanwinst voor iedere woning en elk kantoor. Maar de Cocoon is meer dan liefde op het eerste gezicht. Het aantrekkelijke en evenwichtige design dient als omhulsel en bescherming voor de nieuwste technologieën waarmee werkelijk al je muziek met perfecte audiokwaliteit wordt weergegeven. En dat is nog niet alles: het verbazingwekkende oog voor detail bij het ontwerp komt in elke component van de constructie tot uitdrukking. De hoogwaardige materialen van de behuizing, evenals het zware aluminium voetstuk en de voor de achterkant gebruikte spuitgietmethode met dubbele injectie geven het apparaat een weelderige uitstraling. De achterkant bestaat uit een uiterst gladde transparante laag aan de bovenkant met daaronder een kleurenlaag, een combinatie die een diepe, hoogglans afwerking oplevert.

De perfecte samensmelting van stijl en HiFi-audio
De karakteristieke vorm ligt tevens aan de basis van Denons vertrouwde krachtige audiokwaliteit. Met een twee-weg luidsprekersysteem, een grote akoestische luidsprekerkast, D.D.L. (Denon Dual Layer) conus, baspoorten en Denons versterkingstechnologie in combinatie met de geavanceerde DSP-techniek, staat de Cocoon garant voor een optimale audioprestatie. En met de ergonomisch ontworpen afstandsbediening kun je de Cocoon supereenvoudig bedienen terwijl je iPhone, iPad of iPod touch in de dock is geplaatst. De afstandsbediening heeft dezelfde kenmerkende Cocoon-vorm en is ook handig wanneer je naar de geïntegreerde internetradio of een andere bron wilt luisteren.

Speciale kenmerken
De hedendaagse markt voor luidsprekerdocks wordt vooral gestuurd door nieuwe technologieën en ontwikkelingen: deze zijn stuk voor stuk volop vertegenwoordigd in de uiterst geavanceerde Cocoon. Niet alleen met betrekking tot geluidskwaliteit – maar ook qua interactiviteit en connectiviteit. Het begint al met de installatie waarbij de "NetLink"- functie de Cocoon automatisch verbinding laat maken met het draadloze thuisnetwerk van de iOS-gebruiker. Een praktische en unieke functie, maar daar blijft het uiteraard niet bij: in tegenstelling tot andere docks heeft de Cocoon meerdere bronnen tot zijn beschikking, zoals de geïntegreerde internetradio die je de mogelijkheid geeft tot drie van je favoriete zenders op de dock op te slaan. Daarnaast ondersteunt de Cocoon een uitgebreide reeks audioformaten en kan het apparaat bovendien muziek afspelen vanaf iedere pc, Mac of NAS binnen het netwerk. En om het af te maken, zijn alle functies eenvoudig te bedienen met behulp van de gratis Denon Cocoon App voor mobiele apparaten. De Cocoon voldoet aan iedere verwachting die je van een dockingstation mag hebben – en meer.

Onafhankelijke bediening
Als dockingstation biedt de Cocoon vanzelfsprekend draadloze audiostreaming. Maar in tegenstelling tot de gebruikelijke docks is de Cocoon compatibel met ieder mobiel platform, zoals Apple iOS, Android of Windows – en dit alles uiteraard in HiFi-kwaliteit. Dankzij de AirPlay-technologie kan muziek via iTunes draadloos door het hele huis worden gestreamd en zelfs naar meerdere Cocoons. De Microsoft Windows-functie "Afspelen met" biedt vergelijkbare pluspunten aangezien je hiermee muziek naar je Cocoon kunt streamen vanaf vrijwel iedere pc, laptop of tablet.

"Wat potentiële kopers momenteel van belang vinden zijn connectiviteit, gemakkelijke installatie, intuïtief gebruik en draadloze audiostreaming", aldus Richard van der Avoird, productmanager voor Denon Sound Systems. "Met de Cocoon kunnen gebruikers op eenvoudige wijze naar hun digitale muziek luisteren, ongeacht waar deze in het thuisnetwerk is opgeslagen. Dit alles op een stijlvolle manier en een geheel nieuw niveau, waarmee de luisterervaring tot een ongeëvenaard plan wordt getild".

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist