Denon introduceert met Pink Ribbon

Exercise Freak draadloze fitness hoofdtelefoon

Denon, een van 's werelds meest vooraanstaande fabrikanten van hoogwaardige home entertainment-producten, gaat samen met de Pink Ribbon Foundation de strijd aan tegen borstkanker. Roze is internationaal de kleur die internationaal geassocieerd wordt met de strijd tegen borstkanker. Daarom brengt Denon een nieuwe, speciale roze uitvoering van de AH-W150 Exercise Freak In-Ear hoofdtelefoon op de markt. Voor ieder verkocht exemplaar gaat EUR 5,- naar zorg en onderzoek.

Pink Ribbon Foundation is wereldwijd een van de belangrijkste koplopers in de strijd tegen borstkanker. Pink Ribbon helpt vrouwen vanuit hun persoonlijke kracht te leven en te handele. Tevens blijvens zij de wetenschap aansporen om een geneesmiddel tegen deze verwoestende ziekte te vinden. Denon ziet het als een eer en voorrecht de krachten te mogen bundelen met deze geweldige organisatie." aldus Petro Shimonishi, Senior Global Product Manager van Denon Headphones. "Denon is ervan overtuigd dat muziek in staat is je bij je work-out te motiveren en je trainingsprestaties te verhogen.

De Exercise Freak hoofdtelefoons zijn specifiek ontworpen om mensen tot optimale prestaties te brengen. Dankzij deze speciale uitvoering kunnen mensen nu hun persoonlijke work-outs combineren met een uitzonderlijk goed doel, en daarmee op mondiaal niveau talloze vrouwen en hun gezinnen hoop en de broodnodige hulp bieden." Zoals bij alle Exercise Freak hoofdtelefoons is ook de nieuwe roze uitvoering ultralicht, zweetbestendig en draadloos; alles om de gebruikers het maximale te laten presteren, terwijl ze tegelijkertijd van hun favoriete muziek kunnen genieten en gesprekken kunnen aannemen. Daarnaast is deze versie uiteraard voorzien van Denons karakteristieke audiokwaliteit en de Denon Sport App die de gebruikerservaring helemaal afmaakt. De roze AH-W150 Exercise Freak In-Ear hoofdtelefoon is vanaf juni verkrijgbaar bij een select aantal Denon-dealers. De Exercise Freak maakt deel uit van Denons nieuwe serie hoofdtelefoons, 's werelds eerste serie met lifestyle-gerichte smartphone-apps, die stuk voor stuk zijn toegespitst op het thema 'Sound Like You, Move Like You, Fit Like You'. Denons nieuwe Exercise Freak hoofdtelefoons zijn compatibel met alle Bluetooth-apparaten, en zijn bovendien uitgerust met antibacteriële oordopjes (S, M, L) en een USB-microsnoer (voor het opladen van de batterij). 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist