Denon Home Theatre-receivers

X-series

Denon, een van 's werelds meest vooraanstaande fabrikanten van hoogwaardige home entertainment-producten, komt vandaag met drie modellen 3D-AVreceivers op niveau uit de nieuwe X-serie. De AVR-X2000, AVR-X1000 en AVR-X500 maken de belofte van Denon waar. Er gaat voor consument een wereld open op het gebied gebruiksvriendelijkheid, zeer geavanceerde prestaties en de perfecte home entertainment-oplossingen voor elke budget en elke lifestyle.Het is niet gemakkelijk om een AVR-serie te ontwikkelen die jaar in jaar uit de harten van de critici en consumenten blijft veroveren. Maar mogelijk is het wel. Dat bewijst de nieuwe AVR-serie van Denon. De nieuwe reeks AVR X-modellen gaat indruk maken. Het is niet voor niets de X-serie: Xcellente prestaties gepaard met Xcellente gebruiksmogelijkheden. AVR-X500: een echte Denon voor nieuwkomers in de home theatre-wereld

Het instapmodel, de AVR-X500, beschikt al over de legendarische Denon-kwaliteit, met een hoogwaardige, volledig afgescheiden vijfkanaals versterker voor een krachtig geluid met 140 W per kanaal. Naast de geavanceerde audiokwaliteiten beschikt dit model over allerlei gebruikersvriendelijke verbeteringen tegen een aantrekkelijke prijs. Via de HDMIpoorten aan de voorzijde kunnen gebruikers gemakkelijk hun camera's, tablets of smartphones aansluiten en van hun beeld- en geluidsmateriaal genieten. De zeer eenvoudige bediening wordt verzekerd door een intuïtieve grafische gebruikersinterface (GUI) en het ook vanaf de bank een zeer goed afleesbare display met grote letters. Met de handige snelkeuzetoetsen hebben gebruikers hun favoriete materiaal altijd binnen handbereik.

AVR-X2000 en AVR-X1000: home entertainment-centra via het netwerk Zowel de AVR-X2000 als de AVR-X1000 is voorzien van de meest uitgebreide set netwerkfuncties die een Denon ooit gehad heeft. Dankzij de vermaarde ingebouwde AirPlay-technologie kunnen gebruikers alles wat zij in hun iTunes-muziekbibliotheken hebben vanaf een Mac, pc of mobiel Apple-apparaat afspelen op hun AVR. De ondersteuning van duizenden internetradiozenders en de toegang tot online muziekdiensten zoals Spotify en Last.fm stellen de huiskamer open voor een letterlijk onbeperkte hoeveelheid muziek. Doordat de AVR's compatibel zijn met DLNA 1.5 kunnen muziekbestanden (waaronder HD Audio-bestandstypen zoals FLAC HD of WAV HD) die zijn opgeslagen op een NAS-apparaat (Network Attached Storage), op een pc of via de USB-poort aan de voorzijde zonder pauzes worden afgespeeld. Voor het regelen van al deze functies is er een Denon Remote-app beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten. Het bijzondere hieraan is dat gebruikers ook hun Spotify-account via deze hoogtechnologische app kunnen beheren.

Kritische consumenten zullen de Audyssey audiotechnologiefuncties voor optimale geluidskwaliteit ongetwijfeld met open armen ontvangen. Audyssey Dynamic Volume biedt real-time volumeregeling terwijl Audyssey Dynamic EQ problemen met de surroundweergave bij lage volumestanden ondervangt. Audyssey MultEQ XT stelt de luidsprekers (waaronder de subwoofer) automatisch af op de luisteromgeving van de kamer en de kenmerken van de luidsprekers. Denon heeft zich opnieuw ingespannen om het gebruiksgemak nog meer te verbeteren.

De bediening van een AVR is nu gemakkelijker dan ooit, dankzij een nieuwe grafische gebruikersinterface (GUI) plus de nieuwste versie van de nieuwe Setup Assistant, die het bladeren door de handleiding bij het instellen van de apparaten overbodig maakt. Bovendien zijn de AVR-X2000 en AVR-X1000 uitgerust met Denons nieuwe luidsprekerklemmen met kleurcodes en bijgeleverde kabellabels in overeenkomende kleuren, zodat de juiste luidsprekerkabel direct vanuit de verpakking kan worden aangesloten. De vereenvoudigde afstandsbediening is voorzien van afzonderlijke bronselectieknoppen, zodat gebruikers de bron van hun voorkeur met één druk op de knop kunnen selecteren (en niet alle informatie hoeven te doorlopen voordat ze bij de gewenste bron zijn beland).

De AVR-X1000 wordt geleverd met een afgescheiden vijfkanaals versterker met een vermogen van 145 W, vijf HDMI ingangen (waarvan er een zich heel handig op het voorpaneel bevindt), en 3D-passthrough-technologie voor oogverblindend 3D-beeld. De AVR-X2000 heeft echter nog meer unieke nieuwe functies. De zevenkanaals versterker heeft een vermogen van 150 W per kanaal en wordt geleverd met nog meer selecte hoogwaardige audiocomponenten. Er is heel wat moeite gestoken in de klankkleur van die AVR-X2000, een wel heel speciale aanpak in deze prijsklasse. De versterkers kunnen worden gebruikt voor een 5.1- of 7.1-systeem, bi-amping of de aansturing van een tweede zone in een andere ruimte. Bovendien is deze AVR uitgerust met in totaal zeven HDMI-ingangen, waarvan een aan de voorzijde, met een videosectie met mogelijkheden voor passthrough en upscaling tot 1080 p en zelfs 4k Ultra HD. De AVR's uit de nieuwe X-serie zijn alle drie het perfecte antwoord op de individuele entertainmentwensen in elke prijsklasse. Ze zijn vanaf begin mei verkrijgbaar in een zwarte afwerking.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist