Denon AV receivers

AV-Art

Denon, een van ‘s werelds meest bekende marktleiders op het gebied van kwalitatief hoogstaande home entertainment producten, onthult vandaag de eerste AV Receiver uit de nieuwe AV-Art series lijn. De toon wordt gezet met de entreemodellen AVR-1513 en de AVR-1713 inclusief netwerkondersteuning. Het meest opvallend daarbij is het nieuwe design concept. Het is een kunst om een visueel statement te maken met eerzame surround techniek en een gebruiksvriendelijke interface. De nieuwe AVR-serie blinkt uit in al deze aspecten.

Vanaf het begin is het de missie geweest van Denon om een nieuwe interface te creëren. Termen als intuïtief, helder en simpel zijn niet alleen belangrijk voor het productdesign maar ook voor de gebruikersinterface. Dit resulteerde in een GUI met een verbeterd design, minder knoppen op het bediendingspaneel en een nog simpelere lay-out voor de afstandsbediening. Het display biedt ruimte voor grotere karakters en meer informatie. Dit zorgt voor een betere rendabiliteit van de AVR beeldschermen en zorgt er tevens voor dat het beeldscherm beter leesbaar is, zelfs vanaf de bank. Slimme snelkies knoppen zorgen ervoor dat de gebruiker de favoriete content kan bedienen in een handomdraai.

Technisch gezien is de AVR-1513 opgebouwd met een volledig discrete eindversterking van 110W per kanaal voor de beste weergave van de legendarische Denon geluidskwaliteit over alle vijf kanalen. De AVR-1513 bezit een HDMI ingang aan de voorzijde waarmee gemakkelijk tablets, videocameras of fotocameras kunnen worden gekoppeld. Dolby TrueHD en dts-HD Master Audio decoders zijn al jaren een standaard gegeven bij Denon en de Compressed Audio Restorer verbeterd de audio kwaliteit van gecomprimeerde muziek, zoals MP3 of WMA, aanzienlijk.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist