Boston Acoustics thuisbioscoop

Soundware XS Digital Cinema

Boston Acoustics, een wereldwijd befaamde producent van hoogwaardige luidsprekers, kondigt de lancering aan van hetnieuwe Soundware XS Digital Cinema thuisbioscoop systeem. Dit actieve subwoofer-luidspreker systeem is ontworpen voor verbetering van het TV-geluid zonder de noodzaak van additionele componenten. De TV is in sneltreinvaart het centrum aan het worden voor de consument zijn audio- en filmbeleving maar vaak is de audio van de huidige TV's erg slecht. Met enkel 2 ultra-compacte luidsprekers en een subwoofer is de Soundware XS Digital Cinema een vereenvoudigd alternatief op een traditionele AV-Receiver en 5.1 surround systeem. Dankzij de minimale afmetingen is het tevens een heel goed alternatief voor een soundbar luidspreker daar het een grotere flexibiliteit in installatie geeft. Het is een eenvoudig te installeren plug & play oplossing voor een fantastisch geluid via de TV.Eén van de unieke functionaliteiten van de SoundWare XS Digital Cinema is de selecteerbare "Film" of "Muziek" modus. Deze optie geeft op maat voortgebrachte audio voor films of muziek. In de "Film Modus" kunnen luisteraars genieten van heldere filmdialogen en krachtige cinematische audio effecten, terwijl de "Muziek Modus" audioreproductie geeft in concertkwaliteit.

De SoundWare XS Digital Cinema heeft een digitale optische ingang (kabel meegeleverd) voor optimale Dolby Digital decodering, RCA AUX-ingangen en een mini-stereo AUX-ingang voor een draagbare mediaspeler. Voor nog meer flexibiliteit is de SoundWare XS Digital Cinema voorzien van een Bluetooth ontvanger waardoor draadloos audio kan worden gestreamd vanaf een tablet, laptop, iPhone, Android of Blackberry smartphones.

Het SoundWare XS Digital Cinema systeem omhult u met rijke en ruimtevullende audio. De twee ultra-compacte, hoogglans zwarte SoundWare XS satellieten en compacte 8-inch naar voren gerichte subwoofer leveren een virtueel surround ervaring zoals niet eerder vertoont. Met draadloze audio streaming via de ingebouwde Bluetooth module, specifieke Muziek en Film modi, inleerbaar voor uw eigen afstandsbediening en meerdere ingangen laat de SoundWare XS Digital Cinema u van al uw films en muziek genieten op een krachtige manier.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Home cinema?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist