Boston Acoustics luidsprekers

SoundWareXS

Boston Acoustics, wereldbefaamd fabrikant van luidsprekers van hoge kwaliteit, heeft vandaag de introductie van een witte versie van het veelgeprezen SoundWareXS Digital Cinema home theatre-systeem bekendgemaakt. In navolging van feedback van consumenten en diverse moderne lifestyle-trends zal Boston Acoustics het onlangs geïntroduceerde versterkte subwoofer-luidsprekersysteem nu ook in hoogglans wit leveren.Met slechts twee luidsprekers en een subwoofer is de SoundWareXS Digital Cinema een vereenvoudigd alternatief voor een traditionele receiver met 5.1- surroundsound-systeem. Dankzij het formaat en de eenvoud is het tevens een goed alternatief voor een soundbar-luidsprekeroplossing, aangezien het een grotere flexibiliteit biedt bij de installatie. Het is een eenvoudige plug-and-play oplossing voor consumenten die willen genieten van fantastisch geluid via hun tv. Omdat de versterker voor de satellietluidsprekers is ingebouwd in de subwoofer van de SoundWareXS Digital Cinema, zijn een receiver of extra componenten niet nodig. Bovendien kan het systeem zeer eenvoudig worden geïnstalleerd en gebruikt.

De SoundWareXS Digital Cinema heeft een digitale optische ingang (kabel meegeleverd) voor echte Dolby Digital-decodering, RCA AUX-ingangen en een mini-stereo AUX-ingang voor een draagbare mediaspeler. Voor nog meer flexibiliteit is de SoundWareXS Digital Cinema ook geschikt voor Bluetooth, zodat je draadloos audio kunt afspelen vanaf een tablet, laptop, iPhone, Android- ofBlackBerry-apparaat.

Met het SoundWareXS Digital Cinema-luidsprekersysteem word je altijd omgeven door een rijk, kamervullend geluid. De twee ultra-compacte, hoogglans SoundWareXS-satellieten en compacte, naar voren gerichte 8-inch subwoofer leveren een virtuele surroundsound-ervaring die werkelijk uniek mag worden genoemd. Met de ingebouwde Dolby-decodering, draadloze Bluetoothstreaming, speciale modi voor muziek en films, leerfunctie voor de afstandsbediening en meerdere ingangen (waaronder optisch digitaal), laat de uitgebreide SoundWareXS Digital Cinema je op krachtige wijze genieten van al je entertainment.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist