Boston Acoustics luidsprekers

A Series

De kasten van de A Series zijn uitgerust met prachtige, krasbestendige, hoogglans zwarte zijpanelen of panelen van kersenhout-vinyl met een contrasterende bovenzijde en magnetische grilles. De A Series is ontworpen om het legendarische Boston geluid te combineren met een moderne vormgeving, een uitzonderlijke kwaliteit en een blijvende waarde.Om het beste geluid te kunnen leveren hebben de ingenieurs van Boston het beste van traditionele luidsprekerbouw en technologie samengebracht en er "Smart" Features aan toegevoegd om zodoende de user experience verder te verbeteren. De luidsprekerkasten zijn van binnen zowel verticaal als horizontaal versterkt om kastresonanties te verminderen wat ten goede komt aan de geluidskwaliteit terwijl de nieuw ontwikkelde conussen (van keramisch/ polymeer glasvezel) zorgen voor een hogere snelheid, verminderde vervorming en een verbeterde gevoeligheid. De speciaal geselecteerde componenten die in de kritieke delen van de crossover gebruikt zijn bestaan uit low-loss film condensatoren en spoelen met gelamineerde silicium stalen kernen die vervorming tot een minimum beperken. De A Series luidsprekers zijn ideaal voor zowel een meerkanaals home theater opstelling als voor een stereo muzieksysteem en zijn onderling dusdanig op elkaar afgestemd zodat ze moeiteloos gecombineerd kunnen worden, in elke configuratie, voor elkeluistertoepassing.

De Boston Acoustics "Smart" Features in de A Series luidsprekers
Boston Acoustics ontwerpt haar producten volgens haar Play Smart® concept, zo bevat de A Series ook een reeks van "Smart" Features om zodoende de user experience te verbeteren.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist