Bose wireless mobile speaker

SoundLink®

Bose introduceert de SoundLink wireless mobile speaker, een draagbare speaker die draadloos kan worden verbonden met ieder Bluetooth®-apparaat. Hiermee kan iedereen muziek van bijvoorbeeld een smartphone of tablet afspelen met geluidskwaliteit, mobiliteit en duurzaamheid die nieuw zijn vergeleken met huidige Bluetooth-speakers. De SoundLink-speaker is vanaf 16 september 2011 wereldwijd beschikbaar en verkrijgbaar via geautoriseerde Bose Personal Audio dealers."Mensen willen tegenwoordig overal naar hun muziek luisteren,", zegt John Roselli, Directeur Product Marketing bij Bose. "Miljoenen mensen hebben een Bluetooth-apparaat zoals een iPhone, iPad en Android-telefoon, die duizenden muziekbestanden kan opslaan of streamen. Er is echter nog geen manier om deze muziek te beluisteren zoals nu mogelijk is met de SoundLink van Bose. Draden of een docking-station zijn niet nodig en dit maakt de toegevoegde waarde van de SoundLink duidelijk zodra je hem voor de eerste keer vasthoudt en hoort."

Een nieuw soort geluid
Technici van Bose wilden iets doen dat nog niet eerder is gedaan: geluid met een volledig bereik reproduceren in een kleine, draagbare behuizing. De geluidsimpact van de SoundLink is geweldig, gezien zijn grootte. Vier neodymium-luidsprekers met een zeer ondiep profiel zorgen voor heldere hoge- en middenfrequenties. De nieuwe dubbele en tegenover elkaar geplaatste passieve radiatoren, zijn ontworpen in een gepatenteerde wafelvorm en zorgen voor rijke, diepe, lage tonen. Doordat de radiatoren op tegenovergestelde wijze geplaatst zijn, wordt vibratie opgeheven en komt deze energie ten goede aan de akoestiek. Het geluidspakket van de speaker is aangevuld met geavanceerde elektronica zoals Bose's digitale signaalverwerking. Deze techniek zorgt ervoor dat alle details in de muziek op ieder volume goed te horen zijn.

Een nieuw soort mobiliteit
Het leveren van kwaliteitsgeluid was niet genoeg, de SoundLink moest aan andere strenge criteria voldoen om de ontwerpdoelen te bereiken. Doordat hij minder dan vijf centimeter dik is en niet groter dan een gemiddeld boek, past de SoundLink gemakkelijk in een tas, rugzak of koffer. Wanneer je de hoes openklapt fungeert hij als standaard en is het systeem klaar voor gebruik. Als je hem dichtklapt, wordt de SoundLink uitgeschakeld en zorgt de hoes voor bescherming. De oplaadbare lithium-ion accu gaat minimaal drie uur mee op maximaal volume en levert meer dan acht uur luisterplezier bij gebruikelijke geluidsniveaus. Dit maakt de SoundLink ideaal voor een dagje op het strand, in het park, thuis, of op kantoor.

Een nieuw soort duurzaamheid
De SoundLink-speaker moet zo vaak mogelijk en op zoveel mogelijk plekken gebruikt kunnen worden. De speaker gaat langer mee dan andere producten in zijn soort en is getest in laboratoria van Bose tegen de invloeden van zout, mist, zand, wind en vocht. De speaker is afgewerkt met speciaal automotive chroom, een duurzaam materiaal wat bestand is tegen extreme omstandigheden. De SoundLink speaker kan zeker tegen een stootje.

Het gemak van draadloos
De SoundLink is uitgerust met Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) en een krachtige antenne voor een betrouwbare draadloze audio-verbinding. Verder slaat de SoundLink de zes meest recent gebruikte Bluetooth-apparaten op, waardoor je apparaten niet steeds opnieuw hoeft te koppelen. Ook kan muziek gestreamd worden terwijl je sms't, e-mailt of surft op internet.

"Bluetooth-speakers zijn er al een tijdje, maar wij geloven dat we met de SoundLink wireless mobile speaker een stap vooruit hebben gemaakt naar een betere ervaring," geeft Roselli aan.

Kijk voor meer informatie op https://www.bose.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bose?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist