Bose soundbarsystemen

Lifestyle 135-systeem en CineMate 1 SR-systeem

Bose introduceert zijn eerste soundbarsystemen: het Lifestyle® 135 home entertainment-systeem en het CineMate® 1 SR digitaal home cinema-luidsprekersysteem. Beide systemen zetten een nieuwe norm wat betreft plaatsingsvrijheid en audioprestaties, beschikken over het onmiskenbare home cinema-geluid uit één luidspreker en een nieuwe draadloze Acoustimass®-module.Het Lifestyle 135-systeem is voorzien van een mediaconsole voor aansluiting van zes HD-bronnen (vier HDMI-ingangen), een ingebouwde AM/FM-tuner en een dockingstation voor iPod of iPhone. Het CineMate 1 SR-systeem kan met één kabel rechtstreeks op een televisie worden aangesloten. Beide systemen worden geleverd met een programmeerbare afstandsbediening voor bediening van het systeem en vrijwel elke andere aangesloten bron, van Blu-ray-speler tot kabel-/satellietontvanger.

“De meeste conventionele soundbars zijn groot en lastig te plaatsen of dun, maar zonder levensecht geluid,” aldus Doug Lankford van Bose. “De overtuigende audio-ervaring van het nieuwe Lifestyle 135-systeem en CineMate 1 SR-systeem is opmerkelijk bij een dergelijk compacte vormgeving – of je nu films kijkt, games speelt of naar muziek luistert.”

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Home cinema?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist