Bose® entertainment-systeem

VideoWave® II

Ontdek een compleet nieuwe kijk op conventionele televisie en home cinema... alles wordt een stuk eenvoudiger. Het Bose® VideoWave® II entertainment-systeem, is het enige systeem met HD-beeld en een compleet ingebouwd Bose home cinema-geluidssysteem.

De exclusieve Bose-technologie reproduceert het geluid vanuit plaatsen waar geen luidsprekers zijn geplaatst, voor een extreme en overweldigende entertainmentervaring. Geen aparte subwoofer. Geen zichtbare luidsprekers. Geen kabels in het zicht.

Het nieuwste home entertainment-systeem van Bose biedt een ervaring zoals nooit tevoren. Het systeem is beschikbaar met een scherm van 46 of 55 inch en heeft een verbeterd industrieel ontwerp en een LED-scherm van 1080 pixels, voor een levendige HD-beeldweergave.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bose?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist