Bose muzieksysteem

SoundTouch

Bose introduceert de SoundTouch™ Wi-Fi® music systems, een nieuwe manier om thuis muziek te luisteren. Met de SoundTouch systems is het mogelijk om door het hele huis draadloos muziek te streamen met Bose-geluidskwaliteit en -gebruiksgemak. Speel muziek online of uit de eigen collectie af met één druk op de knop.

“De SoundTouch Wi-Fi systems zijn anders dan de bestaande geluidssystemen voor in huis”, zegt Phil Hess, vicepresident van Bose Home Entertainment. “Hiermee is het eenvoudiger dan ooit om thuis muziek te streamen van je favoriete zender, afspeellijst of artiest, met kwaliteitsgeluid. Wij geloven dat de SoundTouch systems de manier van thuis naar muziek luisteren zal veranderen, net zoals Bluetooth-speakers dat deden voor muziek onderweg.”

SoundTouch Wi-Fi systems: muziek door het hele huis
De SoundTouch systems kunnen in iedere kamer in huis geplaatst worden en zijn draadloos met elkaar verbonden via wifi. Een wifi-thuisnetwerk is alles wat er nodig is in huis om eigen muziek, internetradio en muziekdiensten draadloos te streamen. De SoundTouch systems ontvangen automatisch software-updates voor nieuwe functies en inhoud. Zij bieden daarnaast toegang tot de diensten van Pandora®, later zullen ook andere populaire muziekdiensten van over de hele wereld op regelmatige basis toegevoegd worden aan de bibliotheek, zoals o.a. Deezer en iHeartRadio.

Vandaag worden drie nieuwe systemen gelanceerd. Elk systeem is ontworpen om de beste audioprestaties in deze categorie luidsprekers te leveren:

Het SoundTouch 30 Wi-Fi system is ongeveer 25,4cm hoog, 43,2cm breed en 17,8cm diep. Het systeem gebruikt de waveguide-luidsprekertechnologie en een woofer die zorgt voor diep, rijk geluid waardoor het systeem als het hoofd-audiosysteem in huis te gebruiken is.

Het SoundTouch 20 Wi-Fi system is 17,8cm hoog, 30,5cm breed en 10,2cm diep en is daarmee iets compacter. Het systeem biedt een natuurlijk, kamervullend geluid en kan overal in huis geplaatst worden.

Het SoundTouch Portable Wi-Fi system combineert rijk en vol geluid met een oplaadbare lithium-ionaccu in een luidspreker niet groter dan een boek: 15,2cm hoog, 25,4cm breed en minder dan 7,6cm diep. Neem hem mee in en om het huis terwijl de muziek blijft spelen.

De SoundTouch-lijn zal worden uitgebreid met een groot aantal verschillende producten. Later dit jaar wordt het Wave music system uitgebracht in een SoundTouch-variant voor in de slaapkamer of keuken. Begin volgend jaar worden andere producten toegevoegd: het SoundTouch Stereo JC Wi-Fi music system zorgt, met twee Jewel Cube-luidsprekers en een Acoustimass-module, voor diepe lage tonen en heldere zang. Weerbestendige luidsprekers voor buiten maken het streamen van muziek mogelijk in de tuin of op het terras. Verder zal er een SoundTouch-variant op de markt komen voor het Lifestyle home entertainment system en het VideoWave entertainment system. Het is eenvoudig om meer SoundTouch systems toe te voegen en zo dezelfde muziek af te spelen in het hele huis, of verschillende muziek in verschillende kamers, binnen of buiten.

Eenvoudige bediening
Stream met de SoundTouch Wi-Fi systems eenvoudig muziek met één druk op de knop of via een app voor meer bedieningsmogelijkheden. Er zitten zes presets in het systeem zelf of op de afstandsbediening, die allemaal kunnen worden gepersonaliseerd met een internetradiostation, muziekkanaal of opgeslagen afspeellijst. Selecteer een preset en het kost slechts één druk, één seconde om muziek af te spelen.

De Bose SoundTouch-app biedt uitgebreide bediening via computer, smartphone of tablet: zoek en ontdek nieuwe muziek, bedien draadloos elk systeem in elke ruimte en combineer alle muziekdiensten en -stations op één apparaat. De nieuwe SoundTouch-app wordt beschikbaar voor Android, iOS, Mac OS en Windows.

Bose brengt ook de SoundTouch-controller uit, een afstandsbediening die werkt op alle SoundTouch-systemen. De afstandsbediening is voorzien van een rond ontwerp, volumeknop, afstandssensor en een OLED-scherm waar de instellingen op te zien zijn. De SoundTouch-afstandsbediening kan opgeborgen worden in de bijgevoegde beugel die aan de muur kan worden geplaatst.

Om nog meer flexibiliteit te bieden is het ook mogelijk AirPlay te gebruiken in combinatie met de SoundTouch- systemen, zodat gebruikers ook muziek kunnen streamen vanaf iPad, iPhone of iPod Touch.

“Met het SoundTouch systeem heeft Bose muziek luisteren via wifi een stuk makkelijker en beter gemaakt – voor elk doel, elke ruimte en iedereen,” zegt Hess. “Ze bieden prestaties die je van Bose gewend bent en gaan door met onze bijna vijftigjarige geschiedenis in innovatie.”

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bose?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist