Bose music system

Wave

Bose B.V. introduceert het WAVE® music system op de Nederlandse markt. Dit systeem is uitgerust met de allernieuwste akoestische technologie voor waveguideluidsprekers. De uitmuntende prestaties van de oorspronkelijke WAVE®-radio en WAVE®-radio/CD-speler van Bose hebben de meningen over de geluidskwaliteit van een compact systeem definitief veranderd. Uit de verdere ontwikkeling van deze bekroonde voorgangers is een nieuwe standaard voor grensverleggende prestaties, elegantie en eenvoud voortgekomen.


Het WAVE® music system is voorzien van de nieuwste technologie voor waveguideluidsprekers waarmee het systeem muzieknoten kan weergeven die een halve octaaf lager liggen, terwijl de compacte vormgeving
behouden is gebleven. Tevens maakt het WAVE® music system gebruik van een speciale technologie voor signaalverwerking van Bose die de helderheid en weergave van instrumenten op alle geluidsniveaus verbetert.

Het nieuwe WAVE® music system is voortgekomen uit de samenwerking tussen meer dan 250 experts op het gebied van akoestiek, mechanica, elektronica, software, signaalverwerking, fabricage en kwaliteitscontrole. Geavanceerde computermodellen zijn gebruikt om de elektronica, versterkers en luidsprekers samen te brengen in een elegant en compact ontwerp met fantastische prestaties.

Het WAVE® music system heeft geen knoppen, maar is eenvoudig in gebruik door de afstandsbediening van creditcardformaat waarmee alle systeemfuncties kunnen worden bediend. Dankzij de speciale BOSE®-link
technologie kan het systeem perfect worden gebruikt in combinatie met andere producten van Bose.

Het WAVE® music system bevat een CD-speler met invoersleuf die ook MP3-CD's kan afspelen en een modus voor praatprogramma's op de radio die de kunstmatige versterking in de lagere frequenties van sommige
radioprogramma's compenseert. Ook beschikt het systeem over een technologie waarmee de systeeminstellingen tot wel twee dagen bewaard blijven tijdens stroomuitval, zonder dat de batterijen worden gebruikt.

Kijk voor meer informatie op https://www.bose.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bose® Wave® music system?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist