Bose home entertainment

Videowave: super beeld en geluid in één

Bose introduceert het VideoWaveTM home entertainment-systeem. Dit revolutionaire product bevat een home cinema-geluidssysteem, een 1080p lcd-scherm van 46 inch en een muzieksysteem in één. Losse luidsprekers, luidsprekerkabels of aparte basmodule zijn niet nodig. Het is voor het eerst dat één systeem hd-beeldkwaliteit koppelt aan een hoogwaardige home cinema-geluidservaring. Alle aangesloten apparaten worden bediend met één clickpad-afstandsbediening en een interface op het scherm. Het Bose VideoWaveTM entertainment-systeem wordt vanaf 15 oktober 2010 gedemonstreerd en verkocht bij geselecteerde en geautoriseerde Bose-dealers."Met het Bose VideoWaveTM-systeem brengen we een volledig nieuwe productcategorie op de markt," zegt Santiago Carvajal, product manager bij Bose. "We hebben gezocht naar een ideale combinatie van beeld en geluid waarbij we voor geen van beide concessies hoefden te doen. Dat gaf ons ook de mogelijkheid een ander probleem aan te pakken dat vrijwel iedereen herkent: het ongemak van meerdere afstandsbedieningen om losse apparaten te bedienen. Met onze nieuwe afstandsbediening kan alles op het scherm worden geregeld. Deze combinatie van hoogwaardige prestaties en uiterst toegankelijke bediening is uniek voor een home entertainment-systeem."

Het Bose VideoWaveTM-systeem is het resultaat van tien jaar onderzoek en is het meest geavanceerde consumentenproduct dat het bedrijf ooit heeft ontwikkeld. Dankzij doorbraken die Bose realiseerde binnen verschillende technische disciplines, konden audio en video zodanig worden geïntegreerd dat het complete systeem niet groter werd dan het scherm zelf. De nieuwe software, elektronica, meerdere versterkingskanalen en een speciale luidsprekerconfiguratie zijn onzichtbaar in het systeem verwerkt. Hierdoor is dit elegante systeem zo compact dat het eenvoudig aan een wand kan worden gemonteerd of op een tafel kan worden geplaatst.

Het ADAPTiQ®-audiocalibratiesysteem van Bose analyseert de vorm en afmeting van de ruimte en past het geluid hierop aan, waardoor de Bose VideoWaveTM vrijwel overal geplaatst kan worden.

Een doorbraak in geluid: home cinema-prestaties zonder losse luidsprekers
Het VideoWaveTM-systeem zorgt voor een onmiskenbare bioscoopervaring, zonder losse luidsprekers. Zelfs op de hoogste geluidsniveaus worden muziek en programma's helder en zonder vervorming weergegeven.

De diepe lage tonen die impact geven aan geluid, worden gerealiseerd via een cluster van zes hoogwaardige woofers dat zorgvuldig is afgestemd op de nieuwe, krachtige waveguide van Bose. Een nieuwe innovatie van Bose; PhaseGuideTM geluidsradiator-technologie, zorgt samen met een zevendelige luidsprekerarray en de geavanceerde digitale signaalverwerking van Bose voor ruimtelijk home cinema-geluid dat iedereen omringt. Zo ontstaat een geluidsweergave die ver buiten het scherm reikt en ervoor zorgt dat het geluid wordt gericht en klinkt op plaatsen waar geen luidsprekers zijn.

Een doorbraak in bedieningsgemak: één systeem, één afstandsbediening
Het gebruiksgemak van het VideoWaveTM-systeem is uniek in het home entertainment-segment. De gebruiker bedient het systeem met één handige afstandsbediening en een gebruiksvriendelijk clickpad. De clickpad-afstandsbediening heeft een geïntegreerde sensor en bevat alleen knoppen voor de meest gebruikte functies: in- en uitschakelen, zenders wijzigen, volume aanpassen en bronnen selecteren. Gebruikers bewegen de duim over het clickpad; hiermee markeren ze verschillende opdrachten en vervolgens kunnen ze de gewenste opdracht selecteren door met de duim op het clickpad te drukken -- ofwel te klikken -- waarna het VideoWaveTM-systeem direct reageert.

De clickpad-afstandsbediening werkt met RF-technologie. Hierdoor hoeven gebruikers de afstandsbediening niet te richten en kunnen alle apparaten die ermee worden bediend uit het zicht worden geplaatst.

Het VideoWaveTM entertainment-systeem wordt geleverd inclusief een console die met één kabel wordt aangesloten op het scherm. Op de compacte console kunnen zes hd-entertainmentbronnen worden aangesloten. Ook is een dockstation voor een iPod® of iPhone® inbegrepen. Dankzij een unieke videodempingsfunctie kunnen gebruikers ook van muziek genieten zonder beelden.

Het Bose VideoWaveTM-systeem heeft een afneembare voet en kan worden gemonteerd met VESA-muurbeugels van derden (los verkrijgbaar). De Bose-adviesprijs voor het VideoWaveTM -systeem is € 4.999,- inclusief btw. Voor deze prijs wordt het systeem aan huis bezorgd en geïnstalleerd en worden alle andere entertainmentbronnen aangesloten op het VideoWaveTM-systeem. Via het ADAPTiQ®- audiocalibratiesysteem wordt de VideoWaveTM optimaal afgestemd op de ruimte van de consument.

Kijk voor meer informatie op https://www.bose.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bose?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist