Bose Home entertainment

intelligent integratiesysteem Unify

De nieuwe LIFESTYLE® V-Class® en T-ClassTM home entertainment-systemen van Bose combineren een exclusieve 5.1-surround sound met het nieuwe intelligente integratiesysteem UnifyTM. Deze innovatie van Bose voorkomt veel van de complexiteit en ergernissen die zich kunnen voordoen bij de installatie en het gebruik van home entertainment-systemen. Het aansluiten van luidsprekers en apparaten, het programmeren van afstandsbedieningen en het weergeven van content (audio/video) gaat nu sneller en eenvoudiger dan ooit.‘Tegenwoordig gebruiken consumenten verschillende bronnen voor muziek, films en videogames, maar ze lopen bij het aansluiten van al deze bronnen tegen zoveel problemen aan dat ze maar afzien van een home cinema-systeem,' aldus Doug Lankford, directeur van de marketingafdeling voor home cinema-producten van Bose. ‘Onze nieuwe LIFESTYLE®-systemen vereenvoudigen het aansluiten van meerdere componenten en zijn uiterst
toegankelijk dankzij de duidelijke schermmenu's die naadloos samenwerken met de afstandsbediening zodat gebruikers met één druk op een knop bronnen kunnen selecteren en kunnen schakelen tussen bronnen. Dankzij het intelligente integratiesysteem UnifyTM verloopt het aansluiten van meerdere apparaten zonder problemen waardoor gebruikers snel kunnen genieten van een echte home entertainment-ervaring."

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bose?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist