Bose Home cinema

Solo TV sound system

Bose® introduceert het Solo TV sound system: een geluidssysteem dat bestaat uit één onopvallende luidspreker die speciaal is ontworpen om onder de meeste tv’s te passen. Met het Bose® Solo system klinkt een dagelijkse portie nieuws, film, comedy of drama een stuk beter.

Dankzij de speciaal door Bose ontwikkelde digitale signaalverwerking en Array-luidsprekertechnologie vult het Bose Solo system de ruimte met een helder en evenwichtig geluid, zelfs bij een laag volume.

“De beeldkwaliteit van tv-schermen is de laatste jaren sterk verbeterd, maar de geluidskwaliteit laat vaak nog te wensen over”, zegt Doug Lankford, directeur Home Theatre Product Marketing bij Bose. “Het Bose Solo TV sound system is ontwikkeld voor mensen die graag tv kijken met goed geluid, maar thuis niet per se een home cinema-systeem willen.”

Het Bose Solo TV sound system is slechts 7,1 cm hoog, 52,6 cm breed en ongeveer 30,5 cm diep. Het systeem is compatibel met elk type tv-toestel en is eenvoudig te installeren en te bedienen. Om het systeem met je televisie te verbinden, is slechts één kabel en één stopcontact nodig. Verder komt er geen extra (rand)apparatuur aan te pas. Een afstandsbediening wordt meegeleverd, maar het systeem werkt ook goed met de meeste universele afstandsbedieningen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Home cinema?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist