Bose buitenluidsprekers

Freespace 51

Plaats ze bij het zwembad, op het terras of in de tuin. De FreeSpace® 51 luidsprekers van Bose zijn onze best presterende en meest veelzijdige weerbestendige luidsprekers. Sluit ze aan op uw bestaande audioapparatuur en geniet van een verfrissend stereogeluid met een groot bereik. U kunt ze op of in de grond plaatsen. Ze zijn dus een fantastisch alternatief als u liever geen luidsprekers aan het huis monteert. Bovendien zijn ze zodanig ontworpen dat u ze het hele jaar buiten kunt laten staan.Een hoogwaardige geluidsweergave van Bose. Vanaf de grond

De FreeSpace® 51 luidsprekers bieden een uitzonderlijk brede en gelijkmatige dekking dankzij een radiaal ontwerp met een geluidsspreiding van 360 graden. Een robuuste en weerbestendige behuizing en een omlaag gerichte driver van 11,4 cm met een volledig frequentiebereik doorstaan zelfs de meest extreme weersomstandigheden. Kies uw favoriete muziek en ervaar zelf hoe gelijkmatig de subtiele nuances ook buitenshuis tot leven komen.

Een centrale poort versterkt de lage tonen om ook buitenshuis de diepte en kleur van de muziek te behouden. Daarnaast reflecteert een kegelvormige grill over de poort de hoge tonen in het luistergebied. Tezamen bieden deze kenmerken u de duurzaamheid die u buiten nodig hebt voor een geluid zoals u binnenshuis zou verwachten.

De schoonheid zit hem in de details
Een uiterst nauwkeurig ontwerp en de opmerkelijke prestaties maken de FreeSpace® 51 luidsprekers de ideale keuze voor uw luisterplezier buitenshuis. Ze gaan op in het groen van de tuin zodat ze bijna niet opvallen. En dankzij de uitvoerig geteste weerbestendigheid kunt u ze het hele jaar buiten laten staan.

Deze veelzijdige luidsprekers kunnen op harde oppervlakken en in de grond worden geïnstalleerd. De voet van de luidspreker is ontworpen met het oog op een solide en veilige plaatsing. Dankzij de kabelsleuven aan de onderzijde van de voet kunt u de draden netjes wegwerken voor een eenvoudig en professioneel ogende installatie op uw terras.

Voeg de FreeSpace® 51 weerbestendige luidsprekers samen met de LIFESTYLE® SA-3 stereoversterker toe aan uw LIFESTYLE®-systeem en geniet ook om het huis van uw muziek. Met bepaalde LIFESTYLE®-systemen en de LIFESTYLE® SA-3 stereoversterker kunt u zelfs verschillende muziek of films tegelijkertijd afspelen. Als u een LIFESTYLE®-systeem en FreeSpace®51 weerbestendige luidsprekers hebt, hoeft u deze slechts aan te sluiten op een SA-3 versterker zodat u ook buiten van de prestaties van uw LIFESTYLE®-systeem kunt genieten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bose?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist