Bose audio apparatuur

Wave® music system III

Maak kennis met het Wave® music system III—de nieuwste variant van het product dat onze ideeën over audio in huis voorgoed heeft veranderd. Het krachtige, gedetailleerde geluid blijft opvallend voor een dergelijk compact systeem. En nu is het systeem nog veelzijdiger geworden.

Alles wat u nodig heeft om een ruimte te vullen in huis, bevindt zich in dit eendelige systeem, waaronder de nieuwe, geïntegreerde digitale radiotuner en de vernieuwde FM/AM-tuner. Met het touchpad bovenop schakelt u het systeem in en uit en regelt u de snooze-functie, en het dubbele onafhankelijke alarm maakt het wakker worden voor u beiden iets aangenamer. Gezamenlijk bieden deze toevoegingen, het prachtige geluid, de elegante afwerking en de gemakkelijke bediening alles dat u inmiddels verwacht van dit systeem.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bose?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist