Bose

Home entertainment


Bose Corporation biedt een complete reeks LIFESTYLE® home entertainment-systemen voor consumenten die optimale prestaties voor film en muziek eisen. Deze systemen vormen al sinds lange tijd het alternatief voor de omvangrijke en complexe conventionele home cinema-systemen. De geavanceerde technologieën van BOSE® zorgen voor een aantrekkelijke combinatie van superieure geluidskwaliteit, elegantie, eenvoud en uitbreidingsmogelijkheden.

De LIFESTYLE® 28, 38 en 48 Series IV DVD home cinema-systemen leveren levensecht geluid uit compacte componenten die in praktisch elk interieur passen. Ieder systeem is uitgerust met vijf compacte luidsprekerarrays, een uit het zicht te plaatsen ACOUSTIMASS® module en meerdere speciale innovaties van BOSE®. De systemen zijn nu ook voorzien van de nieuwe LIFESTYLE® VS-2 video-expander, waarmee gebruikers gemakkelijk verschillende videobronnen kunnen integreren en gebruiken, ook bronnen met HDMI.

LIFESTYLE® systemen: de grondbeginselen

Het LIFESTYLE® 48 Series IV systeem wordt geleverd met vijf bekroonde JEWEL CUBE® luidsprekerarrays. Ondanks een hoogte van slechts 11,4 cm doen deze luidsprekers absoluut niet onder voor grotere luidsprekermodellen. De LIFESTYLE® 28 en 38 Series IV systemen gebruiken vijf DIRECT/REFLECTING® cube luidsprekerarrays, die slechts 15,8 cm hoog zijn. Alle LIFESTYLE® systemen worden geleverd met een horizontale centerluidspreker die perfect past bij de nieuwste flatscreentelevisies.

Alle luidsprekercombinaties leveren een rijk, kamervullend geluid, in combinatie met de uit het zicht te plaatsen ACOUSTIMASS® module die diepe lage tonen produceert zonder hoorbare vervorming. De ACOUSTIMASS® module kan praktisch overal worden geplaatst, zelfs achter meubels. Omdat het geluid van de module niet te traceren is, lijkt het alsof het geluid, van overdonderende geluidseffecten in films tot adembenemende aria's in klassieke werken, afkomstig is uit de compacte cube luidsprekers.

Elk systeem is uitgerust met een media center met ingebouwde dvd/cd-speler en AM/FM-tuner, geschikt voor alle populaire audio- en video-indelingen: dvd-video, dvd-r, cd, cd-r, cd-rw, pcm, DTS Digital Surround®, Dolby Digital® en mp3's op cd.

De universele radiografische afstandsbediening werkt door muren en vloeren en integreert volledig met de bediening van het systeem. Tevens kunnen met de afstandsbediening de meeste televisietoestellen en video-, kabel- en satellietapparatuur worden aangestuurd.

Dankzij de nieuwe LIFESTYLE® VS-2 video-expander kunt u met één druk op de knop beeld en geluid synchroon omschakelen. Met de VS-2 hoeven gebruikers maar één kabel naar hun televisietoestel te laten lopen, terwijl ze toch meerdere videobronnen op de drie ingangen kunnen aansluiten. De VS-2 levert met bijna elke aansluitbare videobron high definition-signalen en converteert videosignalen van lage resoluties automatisch naar maximaal 1080p via HDMI. Door de geavanceerde bedieningsintegratie wordt het selecteren en bedienen van maximaal vier videoapparaten met dezelfde afstandsbediening niet alleen mogelijk, maar ook gemakkelijk.

Geavanceerde technologieën van BOSE® in LIFESTYLE® systemen

Alle LIFESTYLE® systemen bevatten het ADAPTiQ® audiocalibratiesysteem, een technologie van BOSE® waarmee het geluid wordt geanalyseerd en automatisch kan worden aangepast aan de hand van de specifieke eigenschappen van een ruimte, luidsprekerlocatie of luistergebied; de factoren die de prestaties van een geluidssysteem beïnvloeden. Deze invloeden worden gecompenseerd door het ADAPTiQ®-systeem waardoor het LIFESTYLE® systeem altijd fenomenale prestaties levert voor de weergave van dvd's en muziek.

Voor de LIFESTYLE® 38 en 48 Series IV systemen is het intelligente afspeelsysteem uMusic® beschikbaar, waarin de inhoud van honderden cd's kan worden opgeslagen en ingedeeld: tot 200 uur muziek in het LIFESTYLE® 38 systeem en 340 uur in het LIFESTYLE® 48 systeem. Uw muzikale voorkeuren worden vastgelegd in het systeem waarna automatisch een muziekcollectie van uw favoriete nummers wordt samengesteld.

De uitbreidingsoptie BOSE® link is nu standaard opgenomen in alle LIFESTYLE® systemen. Hiermee kunt u de geluidsmogelijkheden van elk systeem beschikbaar maken in maximaal 14 extra ruimtes in het hele huis. Ook kunnen twee afzonderlijke audiobronnen tegelijkertijd worden afgespeeld in verschillende ruimten; bijvoorbeeld een film in de hoofdruimte waar het systeem is geplaatst en muziek in de keuken, of zelfs buitenshuis. Bose biedt een grote verscheidenheid aan uitbreidingsopties voor meerdere ruimten die compatibel zijn met BOSE® link, waaronder de AL8 draadloze audiolink voor extra kamers, een draadloze oplossing voor kwaliteitsgeluid in het hele huis.

Kijk voor meer informatie op: www.bose.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bose?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist