Bang & Olufsens 3D televisie

BeoVision 4-85 plasma

Met de introductie van de 85-inch versie van de BeoVision 4 in april dit jaar, loste Bang & Olufsen een belofte in: de beste beeldbeleving op een plasmascherm ooit bieden. Nu is het zover; de 3D tv-reus is verkrijgbaar in Nederland.De BeoVision 4-85 plasma-tv is de nieuwste aanwinst in de thuisbioscoop-serie van Bang & Olufsen. Ook is het de eerste televisie met een Full HD-scherm met 3D. Bijzonder aan deze televisie zijn verder de verschillende beeldverbeteringstechnologieën. Een anti-reflectielaag verwijdert storende reflecties van het scherm. De automatische beeldregeling past de hoeveelheid weergegeven licht aan. En dankzij de toevoeging van het Automatic Colour Management worden de effecten van een ouder wordend scherm (een proces dat gebruikelijk is bij plasmaschermen) tegengegaan.

Spectaculair geluid
Dankzij de toepassing van de Acoustic Lens Technology van de geïntegreerde BeoLab 10, de speciale centrale luidspreker, biedt de BeoVision 4-85 een ongeëvenaarde geluidsweergave. Deze zorgt ervoor dat de hoge frequenties altijd goed te horen zijn, ongeacht de positie in de ruimte.

Elegante reus
De BeoVision 4-85 beschikt over een unieke gemotoriseerde voet die het scherm met één druk op de knop omhoog tilt. Zodra de televisie wordt ingeschakeld stelt deze zich in een optimale kijkpositie op en komt de BeoLab 10 luidspreker vanonder het scherm tevoorschijn. Wordt het toestel uitgeschakeld, dan schuift het scherm weer omlaag. Hierdoor is de BeoVision 4-85 in stand-by minder nadrukkelijk in de ruimte aanwezig.

De BeoVision 4-85 is ook verkrijgbaar zonder de voet in een versie voor wandmontage met muurbeugels, net zoals bij de andere modellen uit de BeoVision 4 serie. Het aluminium frame is beschikbaar in de kleuren zilver, donkergrijs, rood, blauw, goud en zwart.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bang & Olufsen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist