Bang & olufsen thuisbioscoop

BeoVision 12-65

Met de lancering van de BeoVision 12-65 verlegt Bang & Olufsen de grenzen op het gebied van bioscoopervaring. Het extreem platte 3D 65"-plasmasysteem heeft een geïntegreerd middenkanaal en 7.1 surround sound. Voor het systeem naar ontwerp van David Lewis Designers is een ultradun NeoPDP-scherm gebruikt met de nieuwste en de beste technologie op het gebied van plasma.De twee aluminium profielen die naar binnen zijn gebogen in een V-vorm creëren een optische illusie waardoor de tv er dun, licht en uiterst elegant uitziet.Het frame van de BeoVision 12-65 is een hele dunne (haast folieachtige) zwarte aluminium plaat die slechts enkele millimeters dik is en de indruk wekt dat er één ononderbroken glazen oppervlakte is zonder zichtbare voegen.

Geïntegreerde middenluidspreker
De geïntegreerde middenluidspreker bevindt zich onder het scherm en bestaat uit vijf speciaal vervaardigde luidsprekereenheden. Deze worden bedekt door een licht gebogen rooster van natuurlijk geanodiseerd aluminium met een intrigerend organisch uitziend gaatjespatroon. Aandacht voor detail is heel belangrijk bij dit tv-concept. Zelfs het gaatjespatroon voor de luidsprekereenheden is in overeenstemming met bepaalde akoestische specificaties vervaardigd. De voorkant van de geïntegreerde middenluidspreker steekt een klein beetje uit en voegt enkele millimeters toe aan de dikte van de onderkant van de tv, zonder de lichtheid van het geheel te verstoren.

De geluidsprestaties van het middenkanaal van de geïntegreerde luidspreker passen bij de krachtige BeoLab 5-luidsprekers in een surround-soundopstelling. Met behulp van geavanceerd Digital Signal Processing hebben de geluidstechnici van Bang &Olufsenhet middenkanaal kunnen verhogen zodat het lijkt alsof de stemmen vanuit het midden van het scherm komen en niet onder de tv vandaan. Dit zorgt voor een natuurlijker geluidseffect bij het kijken naar het nieuws of naar uitzendingen waarin veel gesproken wordt.

Aangezien de ruimte bij het ontwerp van de luidspreker voor de BeoVision 12 beperkt is, zijn er zeer geavanceerde en krachtige versterkers nodig. Bij het ontwerp van de luidspreker is daarom gebruik gemaakt van de ICEpower-technologie van Bang & Olufsen. De luidspreker bevat ICEpower-versterkers van 4 x 80 watt voor de middentoonluidspreker en van 1 x 40 watt voor de hoge tonen.

De uiterst geavanceerde video-engine, die verantwoordelijk is voor alle geluidsverwerking en beeldtechnologieën, bevat standaard een volledige surround-soundmodule. Hierdoor kunnen er een groot aantal luidsprekers op worden aangesloten. Bijna iedere geluidsconfiguratie is mogelijk.

De nieuwste technologie op het gebied van plasma
Voor de tv wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologie op het gebied van plasma voor een nog betere ervaring, zowel in 2D als in 3D. Het scherm is een zogenaamd NeoPDP-scherm, dat nieuwe fosforlagen bevat met een hele korte retentietijd. Dit zorgt voor betere resultaten in 3D en veel betere bewegingsprestaties in 2D.

De BeoVision 12-65 heeft Automatic Colour Management om de effecten van de bij plasmatechnologie gebruikelijke veroudering tegen te gaan. Bij de BeoVision 12-65 bevindt de robotarm met camera zich onder het scherm, verborgen achter het luidsprekerrooster.

De beste kijkervaring bij alle soorten lichtomstandigheden
Via een sensor past de Automatic Picture Control van Bang & Olufsen het beeld aan de intensiteit van het omgevingslicht in de ruimte aan, zodat de beeldkwaliteit zowel overdag als 's avonds optimaal blijft.

Automatic Picture Control zorgt voor de juiste lichtbalans op het scherm zowel in een lichte als een donkere omgeving. De lichtsensor bevindt zich in de rechterbovenhoek en is zo ontworpen dat het de lichtomstandigheden van de kamer detecteert over een hoek van 360 graden. Dit is om een meting van de lichtomstandigheden in de kamer te verkrijgen die te vergelijken is met wat het menselijk oog ziet.

De hele tv wordt maar in één variant voor plaatsing geleverd, namelijk direct aan de muur. Het ontwerp van de muurbeugel is uniek aangezien het gedeeltelijk geïntegreerd is in de achterkant van de kast, wat betekent dat de dikte van de tv er nauwelijks door toeneemt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bang & Olufsen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist