Bang & Olufsen televisies

BeoVision Avant

Met de innovatieve BeoVision Avant herdefinieert Bang & Olufsen de plek van de televisie binnenshuis. De televisie is standaard uitgerust met Ultra High Definition (4K) beeldperformance en levert weergaloze akoestische prestaties. Daarnaast verrast de BeoVision Avant met haar gebruikscomfort, onder meer door de automatische luidsprekers die naar buiten schuiven als de tv wordt aangezet. Ook de stand van de televisie die automatisch naar de gebruiker toe draait, draagt bij aan het gebruiksgemak. De nieuwe televisie laat zien dat high-end multimedia-entertainment hand-in-hand kan gaan met uitmuntend design.

Het nieuwe paradepaardje van Bang & Olufsen verrast familie en vrienden met haar performance. Maar als de televisie uitstaat, smelt de BeoVision Avant samen met de ruimte. De tv is ontwikkeld met het oog op een voortdurend veranderende digitale wereld, daardoor functioneert zij met alle toestellen en contentbronnen die in een huishouden gebruikt worden, zonder dat het complex wordt.

Tue Mantoni, CEO bij Bang & Olufsen: “De BeoVision Avant voldoet aan de wensen van de kritische huizenbezitters die hoge eisen stellen aan hun televisies en moeiteloos willen genieten van hun entertainment. De naam Avant is een eerbetoon aan onze tot op heden meest succesvolle televisie die in 1995 op de markt kwam. We gaan er vanuit dat de nieuwe BeoVision Avant opnieuw de maatstaf zal bepalen voor wat we van televisie in de toekomst kunnen verwachten."

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bang & Olufsen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist