Bang & Olufsen televisies

BeoVision 12-65 New Generation

Bang & Olufsen introduceert de opvolger van de BeoVision 12-65. De vernieuwde versie van de 65-inch plasmatelevisie, de BeoVision 12-65 New Generation, is voorzien van een aansturende BeoSystem 4 video-engine. De engine zorgt voor een buitengewone beeldkwaliteit én kan als hub fungeren voor meerdere entertainmentsystemen – alles is te bedienen met één enkele afstandsbediening of tablet.

BeoSystem 4 is de nieuwste innovatie van Bang & Olufsen op het gebied van audiovisuele technologie. De video-engine werd al eerder gebruikt voor de BeoVision 11: de televisie die plasma naar ongekend nieuwe hoogtes tilde, zowel op het gebied van geluid, beeld als integratie.

Geweldig geluid
Naast de speciale, onder het scherm geïntegreerde luidspreker voor het middenkanaal, is de BeoVision 12-65 New Generation standaard uitgerust met een 7.1 surround sound-module. Hierdoor kunnen de externe luidsprekers direct op de televisie worden aangesloten om thuis te kunnen genieten van een geluidsbeleving die in niets onderdoet voor die in de meeste bioscopen en concertzalen.

Gemotoriseerde stand
De BeoVision 12 New Generation kan zowel aan de wand worden geplaatst, middels de geïntegreerde muurbeugel, of op een gemotoriseerde vloerstand waarmee de tv gedraaid en gekanteld kan worden. Hierdoor kan de tv in vrijwel in iedere willekeurige kijkhoek worden gezet.

Nieuwe kleur
De introductie van de New Generation televisie is tevens de aanleiding om een nieuwe kleur voor de centrale frontluidspreker te introduceren, Topaas. Afhankelijk van de lichtval en de kijkhoek verandert de kleurtoon van de televisie. Dit voegt een boeiend aspect aan de installatie toe, echter zonder de kijkbeleving te verstoren. Ook de BeoLab 12-luidsprekers zijn nu in topaasgrijs beschikbaar.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bang & Olufsen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist