Bang & Olufsen telefoons

BeoCom 5

Bang & Olufsen komt met een nieuwe draadloze telefoon, de BeoCom 5. Deze gitzwarte telefoon kan gebruikt worden als VoIP- telefoontoestel en is voorzien van een akoestisch afgestemd, full-duplex, aluminium luidspreker voorzien van het bekend B&O Automotive Sound System.

 

Een voordeel van de BeoCom 5 is dat twee telefoonlijnen geïntegreerd kunnen worden in dit toestel. Je zakelijke alsook je privégesprekken kunnen dus beiden via dit toestel binnenkomen. Op hun beurt kunnen maximaal acht handsets aangesloten worden. De layout van het display kan vervolgens in negen verschillende kleuren weergeven worden. Al met al een ideale keuze voor moderne woningen.

Wanneer je regelmatig telefonisch vergadert, kan de ronde, aluminium BeoCom 5 luidspreker gemakkelijk overal in huis meegenomen worden. Deze kan ook losgekoppeld worden van het stroomnet om zo privégesprekken te voeren. De maximale gespreksduur bedraagt dan 5 uur.

De BeoCom 5 wordt geleverd met een tafel- of wandlader of met de optionele BeoCom 5 Speaker Phone die tevens fungeert als lader. Prijzen zijn nog niet bekend, maar B&O kennende, zullen deze niet voor de doorsnee Nederlander betaalbaar zijn.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bang & Olufsen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist