Bang & Olufsen telefoon

BeoCom 5

De nieuwe draadloze telefoon van Bang & Olufsen, BeoCom 5, bestaat uit een draadloze luidsprekertelefoon met twee lijnen, ingebouwd telefoonboek en volledig grafisch beeldscherm. Bovendien is de telefoon geschikt voor IP-telefonie.

Aangezien de telefoon beschikt over twee lijnen is het mogelijk een speciale lijn te hebben voor thuis en voor kantoor op hetzelfde telefoonsysteem. Hierop kunnen maximaal 8 toestellen aangesloten worden. Met de BeoCom 5 kunt u ook via IP telefoneren, oftewel het voeren van telefoongesprekken via de computer, in plaats van via een telefoonlijn. Dit biedt u de databeveiliging en integratie met andere internetdiensten die deel uitmaken van IP-telefonie.

Praktisch gemak
De zwarte telefoon is stijlvol en eenvoudig te gebruiken, of hij nu op tafel ligt of geplaatst is in de draagbare luidsprekertelefoon. Deze luidsprekertelefoon dient eveneens als lader die u op een tafel kunt plaatsen of aan een muur kunt monteren. Dankzij de luidsprekertelefoon hoeft u niet te stoppen met uw bezigheden als de telefoon gaat. En natuurlijk kunt u de rest van het gezin ook betrekken bij het gesprek. Een ingebouwde magneet houdt de telefoon op zijn plaats.

Zelf kleuren kiezen
Voor de BeoCom 5 kunt u kleurenpatronen kiezen voor het weergeven van informatie zodat iedere telefoon zijn eigen uitstraling heeft, bijvoorbeeld afgestemd op de inrichting van iedere kamer.

In stand-by is het oppervlak van de telefoon uniform zwart en lijkt het van glas, maar als de BeoCom 5 in de lader geplaatst wordt, verschijnt de gedimde klok. Als u de telefoon oppakt of gebruikt, dan worden de verlichting in het scherm en het toetsenblok geactiveerd, waardoor ook het kleurenthema van dat toestel verschijnt.

Hoger niveau
De BeoCom 5 tilt gebruiksvriendelijkheid naar een hoger niveau door het lcd-scherm van wel 2 inch, de pixelresolutie van 176 x 220 en de kristalheldere grafische weergave. Hierop heeft u een net zo uitgebreid informatieoverzicht van de gespreksinformatie als op uw mobiele telefoon. Naast het scherm maakt het aluminium zoekwieltje zoeken in het telefoonboek, gesprekslijsten en menu's eenvoudiger dan ooit. Het wieltje beschikt over vier drukpunten aan de rand en een selectieknop in het midden voor het activeren van de meest gebruikte functies.

De DECT-telefoon BeoCom 5 kan gebruikt worden in combinatie met de BeoLine 2, een speciale basis met twee lijnen, maar kan ook gebruikt worden als enkele lijn in bestaande BeoCom-telefoonsystemen, zoals de BeoCom 6000. In combinatie met de BeoLine 2 kunnen tot maximaal 400 nummers worden opgeslagen in het telefoonboek.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bang & Olufsen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist