Bang & Olufsen speakers

BeoLab 20

De BeoLab 20 is de nieuwste Bang & Olufsen-luidspreker. Hij produceert een ongehoord helder geluid met uitzonderlijke precisie. Dankzij het geïntegreerde Immaculate Wireless Sound-concept kan de gebruiker van muziek genieten zoals de componist dat ooit heeft bedoeld. De minimalistische belijning en het relatief compacte formaat geven weinig prijs over de enorme muzikaliteit van de nieuwe BeoLab 20.Michael Langager, Vice President Core Business bij Bang & Olufsen: “De BeoLab 20 is de belichaming van alles wat we in de afgelopen 10 jaar hebben geleerd over het creëren van revolutionair goed geluid in bijzonder kleine ruimtes.”

Nieuwe sound-engine
De volledig nieuwe, digitale sound-engine levert meer vermogen om signalen te verwerken dan enig andere luidspreker van dit formaat. Dit levert een zo natuurgetrouw mogelijk geluid op. Dankzij de enorme vermogensreserves zijn de actieve luidsprekers van de BeoLab 20 in staat om middentonen op een voortreffelijke wijze te reproduceren en de lage tonen ongelooflijk krachtig weer te geven. Met deze luidsprekers heeft de gebruiker geen aparte subwoofer meer nodig. Klik hier voor de specificaties.

Ontworpen voor geluid – met een geraffineerde eenvoud
De BeoLab 20 is een voorbeeld van de designfilosofie van Bang & Olufsen; vorm volgt de functie. Ieder aspect van de vorm van de luidspreker heeft een akoestisch bestaansrecht en samen vormen ze een sculpturaal geheel dat gekenmerkt wordt door minimalisme.

De iconische Acoustic Lens-tweeter verspreidt de hoge frequenties gelijkmatig, in een boog van 180 graden door de ruimte. Dus ongeacht de positionering van de luidsprekers klinkt het geluid overal goed. Door de aluminium voet lijkt de kast op elegante wijze boven de vloer te zweven en komen de basprestaties nog beter tot hun recht. De achterkant van de luidspreker is eveneens intrigerend en dat is niet zonder reden; het zwarte koelingsrooster verspreidt warmte, zodat de krachtige drivers alles uit de kast kunnen halen – zonder gevaar voor oververhitting.

Veel geluid, geen kabels
De BeoLab 20 is de nieuwste draadloze Immaculate Wireless Sound-luidspreker. Dankzij de stabiele, multi-kanaals digitale audio streaming van WiSA geniet de gebruiker via de BeoLab 20 van een superieure luisterbeleving – en dat zonder concessies te hoeven doen aan het interieur.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bang & Olufsen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist