Bang & Olufsen smart TV

BeoVisoin 11

De BeoVision 11 zet de nieuwe maatstaf als de all-in-one entertainment- en informatiehub voor het hele gezin. Naast het elegante design heeft Bang & Olufsen een evenwicht gecreëerd van vorm, functie en technologie waar ieder digitaal huishouden nog jaren van in de ban zal zijn. Volgens CEO Tue Mantoni werd de BeoVision 11 ontwikkeld om het hele gezin een uitgebreid scala aan up-to-date digitaal entertainment van het hoogste niveau te bieden – zonder concessies te doen aan de tijdloze esthetiek, de intuïtieve bediening en het superieure geluid waaraan Bang & Olufsen zijn reputatie dankt. “We streven ernaar om onze klanten altijd een eersteklas beleving te bieden, ongeacht of ze tv-kijken, een film downloaden, op het internet surfen of de nieuwste videogame uitproberen. De BeoVision 11 werd speciaal ontworpen om alle gezinsleden te behagen en ze voortdurend te verrassen met de naadloze koppeling met alle content. Technologie blijft zich namelijk voortdurend in nieuwe richtingen ontwikkelen.” Superieur geluid en een weergaloze beeldkwaliteit Voor veel producenten is het realiseren van een krachtig geluid van topkwaliteit met het beperkte volume van een flatscreen-behuizing een contradictio in terminis. Niet voor Bang & Olufsen, dat maar liefst zes luidsprekers in de slanke kast van de BeoVision 11 plaatst en ze allemaal ook nog van een eigen versterker voorziet. Het resultaat is een verbazingwekkend reactief geluid, zoals dat nog nooit eerder direct uit een tv-kast te horen was. De tv heeft ook een complete ingebouwde surround sound-module waar talrijke Bang & Olufsen-luidsprekers op aangesloten kunnen worden. De BeoVision 11 is uitgerust met een uitgebreid scala technologieën voor een kristalheldere 2D- en 3D-kijkbeleving. Zoals een unieke, door Bang & Olufsen ontwikkelde sensor die de helderheid en het contrast voortdurend aanpast, met als doel een optimaal kijkcomfort. De BeoVision 11 houdt ook rekening met de verschillende types content van vandaag de dag – film, sport, gaming of nieuws – en past naadloos de beeldmodus aan de gekozen input aan voor een optimale performance, ongeacht wie wat kijkt.

Eenvoudig toegang tot content en comfortabele bediening De BeoVision 11 is de eerste televisie die is uitgerust met de Bang & Olufsen Smart TV feature, een nieuw platform dat ervoor zorgt dat de gebruiker snel en gemakkelijk kan schakelen tussen televisiezenders, het internet en andere interactieve content. De televisie kan op het internet worden aangesloten waardoor er binnen luttele seconden kan worden genoten van web-based content op het grote scherm. Schakelen tussen de populaire toepassingen, zoals YouTube en Facebook, is heel eenvoudig, net zoals naar believen op het web surfen. Met de afstandsbediening van de BeoVision 11 kunnen de vele features gemakkelijk en intuïtief worden bediend. De tv is ook klaar voor gebruik met de BeoRemote app op de tablet van de gebruiker.

Flexibele decoratiemogelijkheden – en content voor iedereen De BeoVision 11 is een aanwinst voor iedere ruimte. Dankzij een scala aan kleuren past de tv in vrijwel ieder decor. Voor de voorkant zijn er zes textielkleuren, het frame is verkrijgbaar in een zilverkleurige en zwarte uitvoering, de achterkant is zwart of wit. Met vier plaatsingsmogelijkheden kan de Bang & Olufsen Smart TV worden geplaatst hoe en waar dat het beste uitkomt. De gemotoriseerde vloerstand en de nieuwe gemotoriseerde muurbeugel zijn het summum van luxe. Met een druk op de knop draait de tv van de muur in een hoek tot 90 graden. En na afloop van het tv-kijken kan de tv weer terug in de oorspronkelijke stand worden gezet. Er is ook een handmatig bedienbare muurbeugel en een schildersezel-stand verkrijgbaar.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bang & Olufsen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist