Bang & Olufsen Multiroom Collectie

Ontworpen voor muziekliefhebbers

Ontdek de Bang & Olufsen Multiroom Collectie en treed binnen in de wereld van naadloze muziek tot in de kleinste hoekjes. Een collectie die het voor Bang & Olufsen kenmerkende tijdloze design en de superieure geluidskwaliteit biedt. De Bang & Olufsen Multiroom Collectie staat geheel in het teken van genieten van de schoonheid van muziek en design - de hele dag, elke dag. Begin de dag met favoriete ochtendmuziek, één tikje op de luidspreker volstaat. En 's avonds vult de Multiroom Collectie het huis met een dynamische beat en een een stijlvol geluidslandschap.

De gedachte achter de producten van de Multiroom Collectie is dat draadloze luidsprekers gerust opvallend en spectaculair mogen zijn. Kortom, dat ze qua design en vakmanschap in niets onder hoeven te doen voor de kwaliteit van het interieur. We kiezen tenslotte ook ons meubilair met zorg uit voor de verschillende ruimtes in huis.

Ons multiroom-aanbod is van uitmuntende kwaliteit. Stijlvolle designs, superieure geluidskwaliteit en uitmuntend vakmanschap. Kwaliteit waaraan onze klanten waarde hechten. Met de inrichting van onze huizen laten we zien wie we zijn. Ieder mens is uniek - en dat kunnen we helaas niet zeggen van het merendeel van de multiroom-systemen, aldus Marie Kristine Schmidt, Vice President Brand, Design & Marketing.

TOUCH-TO-JOIN
Bang & Olufsen biedt al sinds de jaren 1980 geavanceerde, onderling verbonden geluidssystemen aan en kan daarmee bogen op een lange traditie van intelligente multiroom-oplossingen. De mogelijkheden om muziek te streamen en door het huis te verspreiden zijn tegenwoordig vrijwel eindeloos. En om te profiteren van de Bang & Olufsen Multiroom Collectie hebt u geen technologische kennis noch een wirwar aan kabels nodig - het installeren is een fluitje van een cent.

De producten zijn via een samenhangend en gebruikersvriendelijk draadloos systeem aan elkaar gekoppeld. U bedient het systeem met behulp van uw mobiele apparatuur of met een klein tikje op de luidsprekers. Ongeacht waar de multiroom-producten staan, met één klein tikje beginnen ze mee te 'praten' met de andere luidsprekers in het systeem en bieden ze u een naadloze muziekbeleving. U kunt verschillende muziekgenres in de verschillende kamers afspelen, of ervoor kiezen om dat ene fantastische muziekstuk eens lekker door het hele huis te laten klinken.

Dankzij de populaire technologieën, zoals Chromecast Built-in, Apple AirPlay of Bluetooth kunt u de muziek rechtstreeks via uw favoriete muziek-apps afspelen. Of u geeft de voorkeur aan de nieuwe Bang & Olufsen App om de muzikale beleving te orkestreren.

DE MULTIROOM-COLLECTIE
Bang & Olufsen heeft een select aantal mooie, eersteklas draadloze luidsprekers samengevoegd in de Bang & Olufsen Multiroom Collectie. Onderdeel van de collectie zijn o.a. de draadloze BeoSound 1 & BeoSound 2, twee draagbare, kegelvormige luidsprekersystemen en de geavanceerde BeoSound 35, een draadloos muzieksysteem met een indrukwekkend design met een hoge decoratieve waarde. En ook de onlangs geïntroduceerde Beoplay M5, een krachtige multiroom-luidspreker, de Beoplay A9, het krachtige muziekstreamingsysteem met iconisch design, evenals het muzieksysteem Beoplay A6 maken deel uit van de collectie.

De geïntegreerde Bang & Olufsen multiroom-oplossing is klaar voor de toekomst en het systeem laat zich eenvoudig upgraden met nieuwe producten, inclusief Bang & Olufsen-televisies en andere luidsprekers. En we vergeten niemand, want ook de klassieke Bang & Olufsen-producten van verschillende generaties functioneren met het Bang & Olufsen multiroom-systeem.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bang & Olufsen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist