Bang & Olufsen luidsprekerdock

BeoSound 8

De BeoSound 8 staat garant voor adembenemende geluidsprestaties in combinatie met een elegant design en een gemakkelijk te gebruiken interface. Het is de ideale oplossing om te kunnen genieten van muziek afkomstig van de iPod, iPhone, iPad, PC of de Mac. Sluit een apparaat op de BeoSound 8 aan en digitale muziek komt echt tot leven.Het lichte en karakteristieke design van de BeoSound 8 maakt het flexibel in gebruik. Zo is het perfect te gebruiken als muzieksysteem, niet alleen in de woonkamer, maar ook in de keuken, op het terras en in de werkkamer. De BeoSound 8 kan op een muurbeugel of elk vlak oppervlak worden geplaatst, de premium geluidskwaliteit blijft ongewijzigd.

Om de uitmuntende geluidsprestaties nog verder te optimaliseren, is de BeoSound 8 uitgerust met een driestandenschakelaar waarmee het apparaat aangepast kan worden naar de ruimte waar het is geplaatst. Dankzij deze handmatige schakelaar kan de BeoSound8 op een willekeurige plek worden neergezet zonder aan geluidsperformance in te boeten.

bPlug de BeoSound 8 in, plaats uw apparaat in het dock of sluit het aan op de AUX/Line In of USB-aansluiting en u bent klaar om van uw favoriete digitale muziek te genieten. De BeoSound 8 is gemakkelijk te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening of met een van de andere intelligente afstandsbedieningen van Bang & Olufsen.

Een extra toepassing van de BeoSound 8 is dat het in een netwerk kan worden opgenomen met de Apple Airport Express. Een gemakkelijke manier om muziek draadloos van de PC of Mac naar de BeoSound 8 te streamen.

Magisch 2D-design
De BeoSound 8 is verkrijgbaar in zwart en wit. Dankzij de optionele luidsprekerfronts in verschillende kleuren kan de BeoSound 8 aan ieder interieur worden aangepast. De conische luidsprekers geven de BeoSound 8 een magisch zwevend 2D-uiterlijk; de daadwerkelijke diepte van de luidsprekers blijft verborgen en de voet geeft de luidsprekers een licht en slank design.

Bovendien zijn de luidsprekers van de BeoSound 8 afgewerkt met aluminium ringen die een extra dimensie aan de uitgesproken Bang & Olufsen look en feel toevoegen. Met de BeoSound 8 bewijst Bang & Olufsen eens temeer voorop te lopen als het gaat om innovatie en design.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bang & Olufsen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist