Bang & Olufsen luidspreker

BeoLab 12-1

Met de introductie van de BeoLab 12-1, biedt Bang & Olufsen nu een compleet systeem digitale luidsprekers die uitstekend functioneren met een flatscreen-tv, maar ook uitblinken in hifi-installaties. De nieuwste luidspreker in de BeoLab 12-lijn is volledig trouw aan de familietraditie en biedt een grootse geluidsperformance verpakt in een elegant compact formaat.

De nieuwe BeoLab 12-1 functioneert als set discrete rear-luidsprekers in een surround geluidsinstallatie, maar is ook uitstekend geschikt voor plekken waar groots geluid niet veel ruimte hoeft te kosten. De drie verschillende sets uit de BeoLab 12-serie werken naadloos samen, zowel op akoestisch alsook op esthetisch gebied.

Eén familie
De BeoLab 12-1 heeft hetzelfde design-DNA als diens voorgangers, de BeoLab 12-3 en 12-2, die eerder dit jaar werden geïntroduceerd. De ontwerpen zijn alle drie van de hand van David Lewis Designers en daardoor sluiten ze mooi op elkaar aan. De actieve luidsprekers worden aangedreven door aparte ICEpower-versterkers die zorgen voor een verbazingwekkend rijk geluid voor een dergelijk compact design. De luidspreker-cover van de nieuwe BeoLab 12-1 is verkrijgbaar in zilver of wit en past daarmee perfect bij de covers van de BeoLab 12-3 en de BeoLab 12-2 die verkrijgbaar zijn in de kleuren aluminium en wit.

Nieuwe vloerstands
Tegelijkertijd met de introductie van de BeoLab 12-1, introduceert Bang & Olufsen een complete serie vloerstands voor de hele BeoLab 12-serie, waardoor het nog gemakkelijker wordt om de beste plek voor een superieure geluidsbeleving thuis te vinden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bang & Olufsen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist