Bang & Olufsen led televisie

BeoVision 10

De nieuwe op led gebaseerde BeoVision 10 van Bang & Olufsen, ontwikkeld met het idee om uw behang wat meer leven te geven, is een platte, volledige geïntegreerde televisieoplossing met een klassieke Bang & Olufsen-identiteit, speciaal ontwikkeld om aan de muur te hangen. Zijn elegante verschijning doet het ontzettend goed naast schilderijen en de inrichting in ieder huis."De BeoVision 10 is het antwoord van Bang & Olufsen op een flat screenconcept dat ontwikkeld is om aan de muur te hangen. Het ontwerp is tot in elk detail geoptimaliseerd voor montage aan de muur, terwijl het tegelijkertijd heel belangrijk was om een uitstekende geluidskwaliteit te garanderen, ook bij een superplatte televisie als deze," legt Productmanager Heidi Hausted Fredberg uit.
De volledig HD-televisie van 40-inch is een nieuw, spannend lcd-scherm op basis van led en 200/240 Hz met indrukwekkend beeld met de nieuwste beeldverbeteringstechnologieën. De 200/200 Hz-technologie, gecombineerd met geavanceerde bewegingscompensatietechnologieën die de bewegingsprestaties van het lcd-scherm naar een ongekende soepelheid tillen. Naast een geweldig beeld biedt de slanke beauty ook een indrukwekkend geluid. De BeoVision 10 beschikt over een geïntegreerde stereoluidspreker die onder het scherm geplaatst is, en afgedekt is met een stoffen voorkant. Zij beschikt over een geïntegreerde surround sound- en DVB-HD-module, elektronische gordijnen en een uitgebreid aansluitingspaneel, zodat u tot vijf extra luidsprekers kunt aansluiten, voor een compleet surround-geluid. In de BeoVision 10 zijn de scharnieren discreet aan de linker- of rechterzijde geplaatst, zodat u de televisie handmatig naar een hoek van 45 graden van de muur kunt draaien, voor extra kijkcomfort.

Plat ontwerp dankzij de op led gebaseerde lcd-technologie
Het platte ontwerp van de BeoVision 10 wordt bereikt door de toepassing van een nieuwe lcd-technologie, waarbij gebruik gemaakt wordt van een led-backlight aan de zijkant, en door het onder het lcd–scherm plaatsen van het chassis en de luidsprekers. De verlichtingseenheid bestaat uit een groot aantal witte led’s die rond de gehele rand van het scherm geplaatst zijn. Het licht van de leds wordt gelijkmatig verdeeld over het scherm door middel van een optisch lichtgeleidingssysteem. De gehele televisie is afgedekt met een elegante glazen plaat met geavanceerde anti-spiegellaag en heeft een rand van glanzend, gepolijst aluminium aan zowel de voor- als de achterkant. De ontwerper heeft met zowel de oppervlaktebehandeling als de hoeken gespeeld om zo te zorgen voor een maximaal oppervlak op het scherm. De twee aluminiumprofielen zijn in een hoek gebogen, zodat ze zo min mogelijk ruimte innemen van de totale glazen plaat die het televisieoppervlak afdekt. Dit zorgt voor één groot stuk zwart vierkant glas dat ervoor zorgt dat de televisie nog meer de uitstraling heeft van een elegante muurdecoratie als hij is uitgeschakeld.

De platte look wordt verder nog versterkt door het ronde achterprofiel dat de kleur van de muur reflecteert en daarmee de optische indruk geeft dat hij bijna onderdeel is van de muur. De lijst is verdeeld in een voor- en achterkant, zodat de televisie nog platter lijkt. Daarom kunt u de achterlijst bijna niet zien, zelfs niet als u vanaf de zijkant naar de televisie kijkt.

De combinatie van glas, glanzend gepolijst aluminium en een compleet zwart scherm maken de BeoVision 10 tot een superelegante oplossing in iedere omgeving.

Geniale akoestische oplossingen
Hoewel de BeoVision 10 een flat screen-televisie is, biedt hij allesbehalveeen plat geluid. Hij beschikt over een actief tweewegs stereoluidsprekersysteem met een middenbass. Het bass-systeem beschikt over een poort en de treble en middenreeks werken in een gesloten kast. De akoestische ingenieurs hebben een uitstekende platte televisie ontwikkeld door een creatieve bass-poort te ontwikkelen. Door de poortopening achter het scherm te plaatsen, hoort u een betere bass omdat ruis en turbulentie van deze poort gemaskeerd wordt door het scherm. Uw eigen kleur voor de luidspreker De aanblik van het zwart glazen oppervlak wordt onderbroken door een rechthoekige stoffen afdekking van de luidsprekers. De afdekking wordt omgeven door glas, zodat het lijkt alsof zij boven het glas zweeft. De afdekking is verkrijgbaar in zwart, wit, zilver, donkergrijs, blauw en oranje. De voorkant kan er gewoon opgeklikt worden met magneten, dus u kunt eenvoudig de kleur veranderen als u dat wilt.


 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bang & Olufsen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist