Bang & Olufsen hoofdtelefoons

BeoPlay H6

Na de succesvolle introductie van de BeoPlay H6 in een zwarte en naturel versie, kondigt B&O PLAY de lancering aan van een speciale, agavegroene editie van de populaire hoofdtelefoon. Daarnaast wordt een bijpassende accessoire voor de BeoPlay H6 geïntroduceerd; een op maat gemaakte opberghoes van fraai, zacht Italiaans leer.   De kleur van de hoofdtelefoon is geïnspireerd op de natuurlijke diep donkergroene kleur van de agaveplant. Bovendien is groen dit seizoen helemaal hot. Daarom komt B&O PLAY by Bang & Olufsen met een speciale editie van de BeoPlay H6 hoofdtelefoons in een agavegroene tint. De modebewuste consument is verzekerd van een accessoire in een trendy kleur.


Sounds good, looks good
De BeoPlay H6 heeft een helder design, biedt een superieure geluidskwaliteit en geeft muziek weer zoals de artiest dat heeft bedoeld – zonder tweaks of te zware accenten op lage tonen. De hoofdtelefoons zijn gemaakt van het fijnste runder- en lamsleer; exclusieve en duurzame materialen die tegen een stootje kunnen en met de jaren steeds mooier worden. De BeoPlay H6 werd in april 2013 in een zwarte en een naturel leren uitvoering geïntroduceerd.

Muziek delen
Om de muziek eenvoudig te kunnen delen, is de BeoPlay H6 uitgerust met een functionaliteit om hoofdtelefoons aan elkaar te koppelen. Daarnaast is het mogelijk om de kabel, aan de linker- of de rechterschelp aan te sluiten. Om de apparatuur direct vanaf de kabel te bedienen, is de H6 voorzien van een inline afstandsbediening en microfoon. De hoofdtelefoon weegt slechts 230 gram, kan comfortabel gedurende langere periodes gedragen worden en is daarmee een uitstekende reispartner.

Stijlvolle accessoire bij de hoofdtelefoon
Om de hoofdtelefoon makkelijk en veilig mee te nemen presenteert B&O PLAY een bijpassende leren opberghoes. De hoes is gemaakt van topkwaliteit runderleer dat in Italië met plantaardige verfstoffen werd gekleurd. De zwarte versie is een vast onderdeel van het assortiment en de agavegroene versie verschijnt in een gelimiteerde uitgave.

Over de designer
De BeoPlay H6 werd ontworpen door Jakob Wagner, een ambitieuze Deense industrieel ontwerper bekend vanwege zijn spannende en dynamische designs

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bang & Olufsen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist