Bang & Olufsen home entertainment

BeoSound 5 Encore

De BeoSound 5 Encore is het plug 'n play antwoord van Bang & Olufsen op de groeiende vraag naar ontsluiting van digitale muziek in huis. Het systeem biedt toegang tot ruim 13.000 internetstations en andere bronnen met digitale muziekcollecties. Met de BeoSound 5 Encore heeft de gebruiker alle muziek altijd overzichtelijk en direct beschikbaar, ongeacht waar deze is opgeslagen. Het systeem rangschikt de informatie op album, artiest, nummer of favorieten.

Naast internetradio kan de BeoSound 5 Encore worden aangesloten op verschillende muziekbronnen zoals een externe harde schijf, een NAS-server, een computer, een USB-stick of een mobiel apparaat. Bang & Olufsen update internetradio automatisch. De andere muziekbronnen ondersteunt het merk met de 'lossless' kwaliteitsondersteuning, waardoor de muziekkwaliteit gewaarborgd blijft. Dankzij de multisource functionaliteit wordt alle muziek op één plek opgeslagen.

Tegelijkertijd verschillende muziek
De BeoSound 5 Encore functioneert als primair muzieksysteem, maar het apparaat werkt ook als toegangspunt voor secundaire muziekapparatuur. Maximaal acht BeoSound 5 Encores kunnen op dezelfde server worden aangesloten. Op deze manier kan de gebruiker verschillende muziek, tegelijkertijd in verschillende ruimtes afspelen.

Eenvoud en gebruiksgemak
De BeoSound 5 Encore is ontworpen door Anders Hermansen en vindt zijn designoorsprong in de BeoSound 5. De BeoSound 5 Encore kan aan de muur, op een tafel of de vloer worden geplaatst en past daarmee in ieder interieur en in elke ruimte.

De BeoSound 5 Encore is uitgerust met fraai weggewerkte, vaste aansluitingen voor een geraffineerde bekabeling. De aansluitingen voor USB-sticks, draagbare spelers of koptelefoons zijn gemakkelijk toegankelijk onder de display. Dankzij het navigatiewiel zijn vieze vingerafdrukken op de 10,4 grafische display voorgoed verleden tijd.

Meer comfort met MOTS
De BeoSound 5 is uitgerust met het gepatenteerde MOTS-algoritme. MOTS stelt automatisch afspeellijsten samen zodra de content op een USB-stick of een via een WLAN/LAN aangesloten apparaat wordt opgevraagd. Het systeem analyseert de volledige muziekcollectie en speelt op basis van het ene geselecteerde nummer muziek af die gelijksoortig is.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bang & Olufsen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist